Wet'n'wild i-Sparkle paletta - Oasis

Sziasztok Lányok!

Meglepit hoztam mára is: életem első wet'n'wild termékét. Jó ideje szemezgetek már a márkával, különösen mert a külföldi blogokban már sok jót olvastam róla.
A végső lökést ismét adta meg a blogjával, ahol utolsó darabként megláttam ezt a szépséget.
Bevallom őszintén, a színeit annyira nem is figyeltem, teljesen elnyűgözött a kivitelezése. Valamiért totálisan odavagyok az ilyen tematikusan megalkotott sminkholmikért, még akkor is ha a használatuk nem épp "felhasználóbarát".

Mikor megérkezett, alaposan meglepődtem, ugyanis jóval nagyobb mint amire számítottam. Na de ez messze nem baj.
A csomagolása elég masszívnak tűnő műanyag, kicsit azért hajlamos a karcolódásra. Plusz pont amiért átlátszó a fedele, egyből látom hogy milyen színek is lapulnak ott, nem kell nyitogatni-csukogatni. (Egyébként nagyon jól záródik, de kinyitásnál mégsem kell feszegetni.)

A festékek szépen egybepréselve a paletta felső részében kaptak helyet, míg az alsó felében kér darab, kétvégű szivacsos applikátor lapu (teljesen felesleges), míg alattuk a műanyagba egy mini "tükröt" (fényesebb műanyag lapot) építettek. Ennek a szerepét nem igazán értem, méretéből adódóan teljesen használhatatlan.

A színek egyébként nagyon barátiak, nude smink elkészítéséhez tökéletese, a türkizzel pedig nyáron feldobhatjuk a hangulatunkat.
A kidolgozását tényleg imádom, hűen tükrözi az Oázis nevet: a homoktenger (barnás árnyalatok) közepén az éltető víz (kék).
Pigmentáltságra kb. az Essence és Catrice festékekhez hasonlítanám őket, egyáltalán nem rosszak. Kicsit porolnak, de egyáltalán nem vészes. Ha jól emlékszem, kb 600 Ft-ba került, ennyi pénzért igazi kincsre leltem. Nyáron csak bedobom a kistáskába és máris nálam van egy szuper szezonális paletta. A világos alapszínt inkább highlighterként fogom használni a szemöldökcsontra, a többi színt pedig majd variálom ide-oda. :)

Képekben pedig ő lenne az:







Ti már használtatok w'n'w termékeket? Ha igen, mennyire váltak be?

XOXO: Blondie

Share:

6 megjegyzés

  1. Szia!

    Én még nem használtam és sajnos ennek a szenei sem olyanok, hogy nekem jól állnának, de olyan szépséges!
    Gratula hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg gyönyörű a kivitelezése, és a színei is szuperek, tetszik :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok! Sajnos élesben még nem sikerült kipróbálnom, de hétvégén mindenképp sort kerítek rá! :)

    VálaszTörlés