Blush haul 1.: Krazy Girl pirosító - 006

Sziasztok Szépségek!

Még karácsony előtt rendeltem Edittől néhány dolgot, de szokás szerint csúszással tudok róluk beszámolni.
Mondjuk jobb később, mint soha, így ma elhoztam nektek ezt a UK-ben kapható sminkmárkát.
Nagy tapasztalataim nincsenek a pirosítóval két itthoni, pucér arcra való felvitelen - és egy munkában kipróbálós napon - kívül, mert ez egy tipikusan nyári szín nekem.

A swatch-ok sajnos nem teljesen adják vissza az igazi színét, tulajdonképpen ő egy igazi, erős pink szín ezüst csillámmal. Ez a csillogás szerencsére nem zavaró és nem darabos, inkább csak egy finom hideg fényt ad a színnek.

A csomagolása ránézésre igényes, aztán ahogy megfogtam... A karton könnyen szakad és koszolódik, de ennél is rosszabb a műanyag tok. Igazi olcsó, gagyi darab, szinte félek megfogni és nyitogatni, Nyiszog, nyeklik, szörnyű. Csak hogy még instabilabb legyen az egész alkotmány, az aljába beépítettek egy kis tükröt is, amit ugye külön lehet nyitni - már ha van hozzá bátorságunk. Van még ebben a rekeszben egy ecset, azt nem tudom mire lesz jó, sminkelésre biztosan nem.

Összességében nem panaszkodom, de csak a szín egyedisége miatt, illetve mert már hiányzott egy ilyen az gyűjteményemből. A pír eléggé porzik ugyan, de egy puha ecsettel egész jól kordában lehet tartani. :) Tartóssága kb. 5-6 óra, amíg szép, de 8 óra után is lehetett látni valamicskét belőle. Felfrissítés után nagyon szép lett.
Ha jól emlékszem, olyan 900 Ft-ba került, ennyit még épp megér azt hiszem, legalábbis nem merek arra gondolni, hogy mégsem. Azért ha értékelnem kell, egy ötös listán csak hármas.








Ti próbáltátok már ezt a márkát? Szerintetek jó vásár volt?

XOXO: Blondie

Share:

2 megjegyzés

  1. Még sosem próbáltam, de elég szimpi :]

    VálaszTörlés
  2. Jónak tűnik, amúgy nekem van olyan cuccom Edittől, ami fél éve vár bemutatásra... Megvannak a kezdeti képek róla, használom is, de a színminták elkészítése még hátravan. Na, elő is szedem majd őket :-)

    VálaszTörlés