Essence mono - 60 Kermint says hello

Sziasztok Szépségek!

Ezt az Essence mono szemhéjpúder még karácsonyra kaptam a "sógornőmtől". Meg kell mondjam, igazi telitalálat volt tőle. Magamtól sosem vettem volna meg ezt a színt, sőt talán rá sem néztem volna igazán, ami nagyon nagy hiba lett volna.

Külön érdekesség még, hogy ez a darab szerepel egy eljövendő trendkiadásban, az új New in town-ban.
Megmutatom a promóképét is, így máris láthatjátok hogy messze jár a valódi színtől.


Máris látjuk, hogy a szokásos kis tégelyben érkezik. Nekem ezek nagyon tetszenek, az is hogy átlátszó a műanyag, de főleg az hogy egészen strapabíróak, nekem még sosem volt semmi problémám velük.

A szín a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem neon, sem pedig feltűnő. Cserébe egy nagyon jól kihasználható, finom világoszöld színt kapunk szép arany fénnyel.
Sminkben eddig kétféleképpen vetettem be:

1. A mozgó szemhéjra világos arany színt vittem fel és ezt a szép zöldet dolgoztam el a külső V-ben.
2. A mozgó szemhéjra vittem fel őt, és a külső V-be egy mélyebb mohazöld szín (UD Mildew) került.

Fotókat sajnos a borzalmas téli fényviszonyok miatt nem tudtam még készíteni bevetésen (északnyugati tájolású a lakásom, szóval mire ideérne a nap, épp le is megy ilyenkor).

Nagyon örülök ennek a színnek, zöld szemhéjpúderből nincs sok a készletemben, ez pedig egy nagyon visszafogott, szép szín. Szerencsére egyáltalán nem vettem észre, hogy porolna, nagyon jó az állaga. Nyilván a pigmentáltsága nem vetekszik a nagy márkák festékeivel, és a préselt változat színét sem adja vissza, de épp ezért tetszik nekem ennyire. Ez esetben azt mondom, a kevesebb: több elve épp jókor érvényesül. :)

Képek természetes (nap)fényben:







Ti mit szóltok hozzá? Megveszitek majd a trendkiadásból, Esetleg használjátok már őt?

XOXO: Blondie

Share:

1 megjegyzés