Sminktrendek - 2017 nyár

Minden beauty-függő lány szeretne az aktuális trendnek megfelelően sminkelni, így öszeszedtem nektek az idei nyár legmenőbb sminktippjeit.


1. Nomakeup-makeup

Gondolom ezt már senkinek nem kell magyarázni. Tiszta, rendezett megjelenés minimális sminkkel, ami igazán természetes megjelenést nyújt. Ezzel nem nyúlhatsz mellé, sosem megy ki a divatból.
Idén nyáron olyan nevek esküsznek rá, mint Michael Kors, Alexander McQueen, a Lanvin és a Chloe
Elengedhetetlen a hibátlan bőr,  ugyanis minimális alapozót - púdert használunk ilyenkor. Egy jó fényvédő, esetleg BB-krém, szempillaspirál és rendezett szemöldök, ennél több nem is kell.


2. Mattító púder helyett csillogás

Szintén nem igényel különösebb magyarázatot: minden nyáron elővesszük a bronzosítókat és strobing krémeket, highlightereket, hogy minél élettelibb és üdébb legyen a megjelenésünk. Felejtsd el a matt pofit, csillogj és ragyogj!
Ezt tanácsolja többek között Jil Sander, Boss, Givenchy és Gucci.


3. Vissza a múltba

Kotord elő anyukád első kék szemfestékét és nyert ügyed van. A 80-as évek divatszínei megint menők. Türkiz, ezüst és narancs, akár egy sminkbe építve is. Erre buzdít Kenzo, Max Mara, Chanel és Loius Vuitton.
Ha teljes szemhéjra túl adnak találod, egy neon tusvonal épp olyan jól megállja a helyét, a pink még mindig divat!


4. Szürkés ajkak

Nem is kell messzire mennünk, elég ha csak a NYX folyékony rúzskollekciójára gondolunk. Sápadt, füstös, lilásszürke színek az ajkakon. (NYX Macaroon lipstick - black sesame árnyalat)


5. Füstös szemek

Igazi klasszikus, ami szintén állandóan jelen van a divat világában. Bár inkább esti bulikba vagy programokra ajánlott, de még mindig erre esküszik Carolina Herrera, Elie Saab vagy a Balmain.


6. Glossy szemek

Vitathatatlan, hogy idén a nedves hatású szemfestés szólt a legnagyobbat a divatiparban. Személy szerint én semmi szépet nem találok benne, olyan mintha a szájfény kenődött volna fel, de azért érdekes a koncepció.
Olyan divatházaknál található meg, mint Nina Ricci, Marchesa, Stella Jean és az Emporio Armani.


7. Az örök piros

A nude smink mellett talán a másik olyan irányzat, amivel nem nyúlhatsz mellé. Egy dögös vörös rúzs és kész a végzet asszonya.
A piros-imádók táborát erősíti a Dolce&Gabbana és a Trussardi.


Én a nonmakeup híve vagyok nyáron, de a piros-korall rúzsokat sem hagyom ki.
Ti melyik vonallal tudtok azonosulni idén?

Share:

0 megjegyzés