A nagybetűs NUDE rúzs nyomában - Rival de Loop Young


Valahogy úgy érzem, mostanság el fogják özönleni a beauty blogokat a Rival de Loop Young vonalának termékei. És nem véletlenül.
A héten "véletlenül" (értsd: indokolatlan sminktermék-vásárlási szándékkal) betértem az egyik helyi Rossmann-ba. Ó és milyen szerencsém volt, minden bánatom azonnal elszállt, amint megpillantottam a frissen-ropogósan kihelyezett Rival de Loop állványt. Szerintem már tudjátok, hogy kis hazánkba a márka Young vonala tört be, mellyel a fiatalabb (tini és fiatal felnőtt) korosztályt vették célba. Na de ugye öreg anyátok sem restell ám összevásálni mindenfélét egy új sminkgyártótól (nem is én lennék...), szóval egyből rárepültem a polcokra. Néhány holmi persze haza is jött velem, köszönhetően a rendkívül barátságos áraknak (Vicceltek? Szinte ingyen adják!)

Szóval a halomból először a megszerzett rúzst mutatom meg, mert az alapozó még kipróbálás-véleményezés alatt áll. Ja és nagyon elnézést meg bocsánat, de sikerült beletekernem a kupakjába, szóval most ilyen ronda. Ez abszolút nem a termék hibája, én vagyok leamortizálva annyira hogy még egy rúzs használata is meglehetős nehézséget okozzon ezekben a napokban.


Naszóval keresem a NUDE rúzst, így nagybetűvel. Tudod, azt a fajtát amit mindenféle sminkhez és ruhához fel lehet kenni, mert annyira természetes meg sokrétű. Nekem ez elég nagy nehézséget okozott eddig, mert vagy hullaszínű és jellegtelen lett az arcom az eddig próbált példányoktól, vaaagy egyáltalán nem is látszott hogy bármit használtam volna. Eddig az Essence 06 barely there! rúzsa volt nálam a nagy nude. Mondom eddig. Mert amint őt megláttam, muszáj volt kipróbálnom. Rossz-rossz Anyátok, kidobta a blokkot és nem emlékszik az árára, de nem lehetett több 500 pénznél sőt lehet hogy csak 400 volt.

Ő:

Vakuval:

Szűrt fényben:

Ez a neve becsületesen:


Szóval amint az már jól látható, cuki csajos pink csomagolást kapott. Ráadásul nem gagyit, hanem amolyan stabil, táskabarát, tutira fixen záródót.

Az állaga szintén egy álom. Kezdjük ott, hogy málnás cukorka illata van. Nem kicsit, de nem is olyan tolakodóan hogy az zavaró legyen. Még az íze is málnás-rúzsos. Úgy siklik fel az ajkakra, mintha nem is én kenném. Tisztára mint egy ajakápoló, viselés közben pedig egyáltalán (!) nem is érezni. Minden alá hidratálunk, ugye, de szerintem vele akkor sem lenne baj ha nem tenném.
Túlzott tartósságot nem vártam tőle, természetesen 2-3 óránként igazgatni kell, de minden más tulajdonsága miatt ezt elnézem neki.

A színe olyan semmilyen bőrszínűnek látszik, selyemfénnyel. Felkenve is kábé ilyen, se nem hideg se nem meleg. Tényleg nagyon nude. Kukk a swatch-okat:

Szűrt fényben:

Vakuval:

A fedése nem egy hiperpigmentációs mérföldkő, de én ilyet egy nude rúzstól nem is várok. Hova lenne akkor a természetesség? Egy rétegben még foltosan fed, 2-3-4 vékony áthúzással viszont szépen fel lehet építeni.
Az első minta egy húzással készült, a másodikon háromszor mentem át.

Sminkben pedig így néz ki:





Szóval imádom, minden kis hibája ellenére is nagyon megszerettem. Biztosan körülnézek még a márka rúzs-vonalán, szerintem ilyen potom pénzért nagyon jó kis holmit vethetünk be a sminkes kincstárba.

Ti próbáltátok már a RDL rúzsait? Mik a tapasztalataitok?

Blondie

Share:

7 megjegyzés

  1. Meglepő, milyen jó termékek, ennyi pénzért, én is most tervezek egy kisebb bevásárlást a márkából! :)

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki, szépen megy a bőrtónusodhoz is :) Nekem nagyon nehéz megfelelő nude színt találni, mert túl fehér a bőröm (szerencsére inkább a pirosakat/lilákat preferálom :P)

    VálaszTörlés
  3. @viv: ígéretesnek tűnik valóban, a szemhéjpúdereket még ki kell próbálnom, illetve a limitált kiadásokra is kíváncsi leszek. :)
    @Megaera: talán egy lazacos-rózsás szín jó lenne, a Rimmel Kate 105-t próbáltad már?

    VálaszTörlés
  4. Nagyon illik Hozzád ez az árnyalat, és hát már alig várom, hogy RdL-állvány közelébe kerüljek :-D

    VálaszTörlés
  5. Csak meg szeretném osztani veled, hogy ennek a posztnak, és persze Neked köszönhetően megvettem életem első két rúzsát. (Amiről itt is írok, és utólagos engedelmeddel Téged is megemlítelek: http://vidadrea.blogspot.hu/2014/11/oda-es-vissza-mese-egy-makeup-virgin.html ) Remélem nekem is hasonlóan beválnak, mint neked a Nude. :)

    VálaszTörlés
  6. @djkaty: mindenképp nézd meg, győzök vásárolni tőlük, megint egy halom holmival jöttem haza egyik nap.
    @Drea: szerettem volna megjegyzést írni a blogodra de a szóellenőrzés miatt megtörik az oldal és semmiképp sem sikerül, az e-mail címedet pedig nem találtam. :( Kukkants rá, h ezt olvasod. :)

    VálaszTörlés
  7. Ohh..köszi, hogy szóltál. Állítgattam valamit, remélem most már tudsz írni. :)

    VálaszTörlés