Új rúzsok nyomában, függés a köbön! - Avon

Két új rúzskollekciót is piacra dobott az Avon nemrég, így már már eddig is a bőség zavarával küzdöttünk ha rúzst kellett választani tőlük, nos most még nehezebb dolgunk lesz.


A legfrissebb kollekció egy márványos család, a True Supreme Nourishing. Ahogy a neve is sejteti, egy a rúzs egy lépésben táplál, hidratál és színes. Jojoba olajat, mézet és méhviaszt is tartalmaz, hogy az ajkaink ne száradjanak ki. Emellett szép, egységes színbe öltözteti azokat, továbbá 15-ös fényvédő faktorának köszönhetően véd a káros  napsugaraktól is.
A klasszikus négyszöglető tok is nagyon elegánsra sikerült az arany csíkkal, erre a márványos külsőre pedig már ránézni is öröm. Nekem nagyon bejönnek ezek a kis csavarok. Íme a szníem, a Pe4rfecting pink:










Nagyon jó választás egy my-lips-but-better darabnak, imádom ezt a nem feltűnő, mégis határozott színét, és az enyhe fényt. Teljes áron 1799 Ft-ért vásárolható meg, akciókat érdemes figyelni most!


A másik rúzs az előző katalógus újdonságaként került hozzám, ez pedig az Ultra Colour rúzs gyémántszerű díszítéssel, Rose shimmer árnyalatban.





A gyémántot a tok tetején található metszett műanyag jelzi, de szerencsére ebben még merül ki a gyémánt-effekt. Ennek a rúzscsaládnak ugyanis valami hihetetlen fényes formulája van. Apró kis fényvisszaverő csillámokat tartalmaznak, így garantált a szuper fény.
A rúzs maga nagtyon krémes, kondicionáló olajakat és 15-ös fényvédőt ia tartalmaz. Plusz még benne, hogy önmegújító pigmentekkel dúsították, így a színt is sokáig élvezhetjük.


Színminták, 1 illetve 3 áthúzással:






Katalógusban alapáron 1699 Ft-ba kerül, de erre is vannak mostanában szuper akciók!


Mindkét rúzsról elmondható, hogy 3-4 órán át szépen a helyükön maradnak. Ehhez persze szükséges a radírozott, aláhidratált bőr. Inni szolidan, de lehet velük, enni is nyilván, csak akkor eltűnik a rúzsunk. :)


Ti melyik változatra szavaztok?

Share:

0 megjegyzés