TESZT - Avon Anew Ultimate Supreme szérum





A címben szereplő, nagyon hosszú szérumot sikerült tesztelnem, és bizony még novemberi újdosnág, de időt akartam neki adni, nem elkiabálni a véleményemet.
Azt tudni kell róla, hogy ez csodaszer a 40 feletti korosztály számára optimális választás, ami öt luxus olaj egyedi kombinációját hozza el nekünk.  "A regeneráló szérum feszesítheti a bőrt, helyreállíthatja annak rugalmasságát és halványíthatja az elszíneződéseket, emellett pedig hidratál és segíthet kisimítani a ráncokat."


Én viszont így 35 felé már eggyel magasabb kategóriában szoktam kutatni, ugyanis jó tíz évvel ezelőtt olvastam, hogy egy tanulmány szerint
jóval hatékonyabban megelőzhetőek a ráncok, ha a korcsoportunknál eggyel többnek készült kencéket használunk. Namost, nem tudom hogy ez genetika-e vagy van benne valami, de nekem bevált a tipp. Ráncok terén nincs okom panaszra.


Ez a kétkomponensű szérum viszont nem hagyott nyugodni, és milyen jól tettem hogy bevetettem.
Már a csomagolása is megnyerő: igazán hatalmas darab egy átlagos flakonhoz képest, van súlya és ránézni is luxus, nem hogy használni.
A hatalmas flakonon egy kétfejű, pumpás adagoló kapott helyet. Ez adagolja nekünk könnyedén és nagyon precízen, jól szabályozhatóan az olajos és krémes összetevőket.


A leírás szerint a tenyerünkben pumpálva, ott összekeverve kell felvinni az arcunkra. Én itt csalok, mini mennyiségeket nyomok az ujjamra, a két kis pöttyöt az ujjammal viszem fel az arcomra és ott dolgozom össze/el.




Hatása: húúú, kész, elakadt a szavam az első használat után. Icipici mennyiség elég belőle, így örök időkre elég lesz. Na de hogy milyen babapopsi sima-puha bőrt varázsol, az elképesztő. Reggel/este is lehet alkalmazni, én mégis az esti szeánszba építettem be. A tonik száradása után ő a következő. Rögtön kisimimítja a fáradt bőrömet, rugalmas lesz és selymes. Száradás után megy rá a hidratáló éjszakai krém és kész is, nesze nektek ráncok, itt nem fogtok lakni.




A mutiba kinyomott adag egy egész arcra elegendő, de még néha sok is. Láthatjátok, tényleg nagyon kiadós így.
Eredeti áron 6399 Ft-ba kerül, ami húzósnak tűnik, viszont 40 ml termékről van szó, ár-érték arányban ez már elég jól néz ki. Most ráadásul akciós, 4999 Ft-ért érhető el.
Ha túl vagytok a bűvös 30-on, akkor lepjétek meg vele magatokat karácsonyra; ha még nem, akkor anyukának tökéletes ajándék lesz!

Share:

0 megjegyzés