Habfürdőzzünk télen! - Avon-teszt





Felgyűltek a habfürdők házunk táján. Mi ugyan tusolóként használjuk őket, mégis, el tudom képzelni, milyen érzés lehet egy ennyire finom és illatos habfürdőbe merülni, így elhoztam nektek a posztot a nagy téli habfürdők összecsapásáról.


Elsőként a szupercuki rénszarvasos darabról, mert most épp ő a család kedvence. Az illata édes vanília és szilva és nagyon-nagyon finom! Nagyon sűrű, zselés állagú termékről van szó, ami tusfürdőként is remekül szuperál, ugyanis nem folyik szerteszéjjel. Jó, ezt mondjuk a merev műanyag flakon is megakadályozza, ugyanis a pirinyó kiöntő-szűkítőn át elég nehéz néha kicsikarni a cuccot, de ez mondjuk egy zuhanykabinban nem is nagy baj. Mindenesetre rájöttünk, hogy ha a szarvas pocakját nyomjuk, elég  könnyen hozzájutunk az adagunkhoz. További plusz pont, hogy a különösen gyengéd formulája miatt már 3 éves kortól használható. Az én majdnem-nyolcévesem imádja.


A mandulás habfürdő már folyósabb darab. Szuperül oldódik, a flakon száján keresztül kényelmesen adagolható a kádba, vagy a kezünkbe is. Cukrozott mandulára emlékeztet az illata, ha szereted a mandulát, mindenképp ki kell próbálni! Sajnos ennek, és az előzőnek sem érezhető fürdés után túl sokáig az illata, de közben mennyei érzés. Ez a két darab igazi karácsonyi hangulatot képes varázsolni a fürdőszobánkba.


A harmadik darab egy fürdőelixír, az Avon Planet Spa családjának Carribean Escape tagja. Ránézni is jólesik, ezek a fényvisszaverő részecskék valahogy luxusérzetet keltenek. Nekem nagyon bejön a csomagolása is, az átlátszó flakon ezzel a decens, de mégis elegáns feliratozással. A gél egyébként gyöngyporral (ragyogás) és tengeri algával dúsított, így nyugtatja és kondicionálja, ugyanakkor fel is frissíti a bőrünket. Én ezt igazi szilveszteri csemegének tartogatom, illetve különlegesebb alkalmakra.


A rénszarvas-habfürdő katalógus-ára 949 Ft, a mandulás változat 1099 Ft-ba, míg a luxus Spa darabja 2999 Ft-ba kerül. Érdemes vadászni az akciókra, mindig ki lehet fogni olcsóbb darabokat!


Ti szerettek elmerülni egy kád illatos, forró habfürdőben?

Tags:

Share:

2 megjegyzés

  1. Nekem pont ma fogyott ki a rénszarvasos :) nagyon szerettem az illatát, én habnak használtam és nagyon sokat kellett tenni, hogy jó habos legyen a víz, úgyhogy gyorsan el fogyott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszett, az egyik legjobb téli illat. :)

      Törlés