Őszi TAG



Sok őszi TAG-et olvashattunk már mostanság a blogvilágban, gondoltam én is összeszedem a kedvenceimet. Az idei hosszú nyár után nagyon vártam már az ősz hűvösét, illatait és színeit, szóval akkor lássunk is neki.


1. Mi a kedvenc teád?
Igazából nem vagyok nagy teás, csak a héten kezdtem el hébe-hóba iszogatni. A reggeli hűvös után jólesik egy csésze forró teával melegedni, bár kedvenc ízem nincsen. Ami épp szembejön, azt jórészt megiszom, feltéve hogy gyümölcstea.



2. Szereted a sütőtököt?
Érdekes kérdés. Alapvetően nem, de néha belekóstolok, ha sütök a családnak. Kiegészítő ízként viszont jól tud esni.


3. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél be?
Egyértelmű: boszorkánynak. Vonzanak a nagy fekete kalapok, a hosszú, uszályos fekete ruhák és a palást. Ja, és a személyiségemhez is illik. :D




4. Kedvenc dolgod az őszben?
A színes, ropogós avar a lábam alatt. A langyos, délutáni levegő. Az ősz illata. A párás, picit csípős reggelek. Hogy végre takaróba bugyolálva alhatok.


5. Ilyenkor jobb szereted a meleg színeket használni sminkeléskor?
Pont hogy nem. Inkább a hidegebb, barna és szürke tónusokat veszem elő. Kivétel ez alól a szépséges vöröses Color tattoo.


6. Mivel töltődsz fel ilyenkor?
Esténként bebújok a takaróm alá egy jó könyvvel, miután mindenkit elrendeztem és lefektettem. Hétvégén pedig sokat sétálunk.




7. Kedvenc őszi kiegészítőd?
Hű, hát szerintem nincs olyanom. Kell egy jó meleg pulcsi, ez általában egy jó tíz éves, piros, kapucnis és nagy zsebes, meleg izééé... ő... hát ileny elől cipzáros pulcsiszerűség. :)


8. Nagy meleg pulcsi vagy vászonkabát?
Mikor hogy. Ha bringával megyek dolgozni, akkor pulcsi. Ha busszal, akkor vászonkabát, szigorúan piros. :)



9. Kedvenc ősszel induló sorozat?
Hát erre nem tudok sokat mondnai. Sorozatokat csak felvételről, vagy inkább netről nézek, nem vagyok különösen jól informálva az indulási időpontokról. Ja de. Régebben a Grey's Anatomy volt, de nem nézem, amióta McCsábító meghalt.




10. Sima sál vagy cső sál?
Semmilyen sál. Nagyon rosszul viselem, ha valami a nyakam köré csavarodik, ez még ilyen születési trauma lehet, anno majdnem belefulladtam a köldökzsinórba. Azóta sem viselem jól a nyakam piszkálását, puszilgatását, macerálását. A nyakláncok már pár éve viselhetőek, de sálat csakis a hideg téli napokon hordok.


11. Előfordul, hogy ilyenkor még napszemüveget hordasz?
Persze, miért ne? Még télen is előfordul, amikor élesen tűz a nap, és visszaverődik a fénye a hóról. Ha vakít a fény, akkor nincs sok választásunk.


12. Mi az a 3 dolog, ami beugrik elsőnek, ha az őszre gondolsz?
Eső, köd, halloween.





13. Kedvenc őszi tevékenység?
Olvasás, és filmnézés a családdal. Ja, és az almás sütik sütése. :)


14. Kedvenc zene amit ilyenkor hallgatsz?
Nem igazán hallgatok zenét, ha mégis, akkor a régről jól bevált, őskori kedvenceim mennek. Vagy Take That, 13 éves korom óta imádom őket.


15. Kedvenc illat ősszel?
Priscilla Presley - Indian summer
Ezt a parfümöt tizenévesen használtam, azóta sajnos már nem gyártják. 2 éve viszont sikerült betáraznom Krémmánián egy üveggel, nagy kincsként bánok vele. Ő az ősz.




16. Kedvenc gyertyád, illatod?
A levendula állandó illat. Emellett ősszel narancs illóolajat párologtatok, vagy beszerzek néhány tart-ot a Yankee Candle-től. Tőlük a Witches brew a kedbencem.




Remélem tetszett nektek ez a kis bejegyzés, töltsétek ki ti is, akár ide kommentben! :)

Tags:

Share:

1 megjegyzés

  1. Klassz tag. :) Minden évben a teák és az őszies, fahéjas illatú illatgyertyák miatt várom a leginkább az őszt. Oh, és a sütőtök krémleves miatt. :D

    VálaszTörlés