Új szerelem született - Avon Big Colour szemceruza



Ma végre arról a kis csodáról írok nektek, ami a nyaramat abszolút feldobta. Sosem voltam a duci szemceruzák nagy rajongója, eddig csak a NYX tejfehér cerkájával kötöttem közelebbi barátságot, de nem lett szerelem.
Viszont az augusztusi újdonságok között megláttam ezeket a seruzákat, és mivel sok jót ígértek, tettem egy próbát a Cream nevű árnyalattal.


"AVON Big Colour szemceruza
Szemceruza és szemfesték egyben

Az új AVON Big Colour szemceruzával ragyogó színekkel ékesíthetjük tekintetünket. Puha és krémes textúrájának köszönhetően könnyedén varázsolhatunk magunknak vidám, illetve a vízálló formula jóvoltából egyben tartós sminket. Használhatjuk szemceruzaként vagy egész szemhéjunkon szemfestékként egyaránt."

Nem kertelek, leszögezem: minden egyes betűje igaz ennek. Eddig rajtam még csak a Color tattoo-k néhány árnyalata tudta ugyanezt a teljesítményt produkálni. HIhetetlen, de mindenféle alapozás (még csak púdert sem viszek fel) nélkül teszem fel a szemhéjamra reggel hatkor (rejtett-olajos a szemhéjam) és ez a ceruza este hétkor még ugyanott és ugyanúgy ül, ahogy akkor.


A kiszerelése egy faragni való, duci fa cerka, műanyag borítással. Eleinte meggyűlt a bajunk egymással, mert a régi ceruzahegyezőm abszolút nem tudott vele mit kezdeni. Tegnap viszont beszereztem egy Catrice példányt, ami minden további nélkül faragja. Már vagy egy hete teljesen elfogyott a használható mérete, és csaknem sírtam nélküle.

Na de elég az ömlengésből, íme ő:
Megfelelően kemény az állaga ahhoz, hogy kontúrozhassuk a szemünket, mégis elegendő a puhasága ahhoz, hogy akár a teljes szemhéjunkra felvihessük. Nem csomósodik, nem lesz foltos, szépen és precízen lehet vele dolgozni. Nem szárad túl gyorsan, így könnyen el tudjuk satírozni a széleket, viszont száradás után atombiztos lesz.

A színe egy kellemes, világos krémszín, ami gyanítom, bárkinek jól áll. Nem teljesen matt, inkább picit szaténos, és rejt magában némi csillámot is. Egyáltalán nem feltűnő módon, csak épp annyira, hogy szépen világosítsa a szemünket.




A világos bőrszín jellege miatt akkár más púderek alapja is lehet, meghosszabbítja azok élettartamát.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 099 Ft, akciósan még kedvezőbben lehet a miénk, de esküszöm, minden fillért megér.
Biztosan újraveszem, sőt, talán a többi árnyalatot is kipróbálom majd.Ti használtátok már valamelyik változatát?

Share:

0 megjegyzés