Hatékonyan az izzadás ellen - Perspirex Comfort





Nemrégiben alkalmam nyílt kipróbálni a Perspirex izzadást megszüntető dezodorját, így elhoztam most a vele szerzett tapasztalataimat nektek is.

Korábban is olvastam már a márkáról, nagyon ígéretes véleményeket találtam róla, szóval bíztam abban, hogy jól fog teljesíteni.

Lassan kezdem sutba vágni az alumentes deókkal való kísérletezéseket, hiszen eddig még egyik sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnék egy dezodortól.

Nos, pont egy ilyen csalódott időszakomban talált meg ez a kis szer. Kíváncsian bontogattam a csomagot, aztán elolvasztam a mellékelt tájékoztatót és picit megijedtem.
A Perspirex ugyanis nem csak hogy csökkenti az izzadást, de teljesen meg is szünteti azt. A folyékony alkohol az egyik fő alkotóeleme, amiben jobban oldódnak az alumíniumkristályok, ezért jóval hatékonyabb, mint meás dezodorok.
Gyakorlatilag behatol a bőrbe és a verejtékmirigyeket egy zselés állagú dugóval elzárja, így a verejték nem tud távozni.

Nos, túlságosan egészségesen ugye nem hangzik, de üsse kavics, kipróbáltam.

Használata is különösnek tűnhet: az esti fürdés után kell bekenni magunkat vele, mert éjszaka fejti ki a hatását, reggel pedig langyos vízzel le kell mosni. Elsőre a tömény alkohol picit csípte és bizsergette a bőrömet, de nem volt különösebben kellemetlen. (Epilálás, borotválkozás után nem ajánlott használni 24 órán belül, akkor tényleg nagyon csípett. Ez egyébként a tájékoztatójában is szerepel.

Az első 1-2 hétben a tájékoztató szerint naponta kell használni. Én nem mertem ebbe belevágni, többek panaszkodtak korábban arról, hogy így kicsípte a bőrüket. Kétnaponta kentem éjszakára inkább. Illata nincs, az alkoholt kb. 10 percig lehet érezni, míg elillan.

Az eredmény totálisan meglepett: mindent tud, amit ígér. A legnagyobb nyári hőségekben sem izzadtam egy picit sem, pedig nem használtam mellé semmilyen más terméket.

Egy ilyen kis cuki kompaktban lapul a folyadék, szerintem praktikus a kiszerelése. Én az 5 ml-s próbaváltozatot kaptam, így a heti 2 használat mellett egy bő hónapra volt elég. A teljes kiszerelése 20 ml és 4500 Ft-ba kerül, ellenben 3-4 hónapig elegendő a mennyisége.




Íme az összetevőlista. Nincs túlragozva. Nem mondom, hogy a legeslegszebb, de szerintem nem is állandó használatra való ez a termék annak, akinek normál mértékben izzad a teste.

Viszont: aki extrém mértékben izzadós, azt ez a deó megmenti a mindennapi kellemetlenségektől. Se izzadás, se büdi szagok, se foltos ruhák.
Ajánlom még különleges alkalmak: vizsgák, állásnterjú, esküvő, fokozott stresszel járó helyzetek előtt, nagy segítség lesz.

Remélem tudtam nektek segíteni ezzel a kis teszttel, és valakinek megkönnyíti a mindennapjait. Nem mondom, hogy biztosan újraveszem, mert olyan mértékben nem izzadok, ami indokolttá tenné, de ha húzósabb szituációba kerülök, lehet hogy beruházok egy példányra.

Összességében: nagyon ajánlom, a magasabb ára ne riasszon el senkit, mert minden fillért megér.


Share:

2 megjegyzés

  1. Na erre most ráizgultam, mindenképp teszek vele egy próbát, köszönöm a részletes posztot, számomra nagyon hasznos volt! :)

    VálaszTörlés
  2. @bandita: Örülök, hogy tudtam tippet adni. :)

    VálaszTörlés