Lirene - Pearl Rejuvenation ránctalanító arckrémek



A lengyel Lirene márka csak nemrég érkezett meg hazánkba, viszont máris jobbnál jobb termékekkel jelenik meg a piacon. Korábban már olvashattatok a narancsből elleni krémjükről (ITT), most viszont arcápolási vonalon fogunk mozogni.


A Pearl termékcsalád két tagjáról hoztam egy kis bejegyzést, ez főleg a 35 felettiek számára lehet érdekes, hiszen a 35+ korosztály számára fejlesztették ki. Egy nappali és egy éjszakai krémet próbálhattam ki, a lehetőség pedig a legjobbkor érkezett, épp két nappal korábban jutottam a régi éjszakai krémem végére.


Drogériás viszonylatban abszolút megállják a helyüket, azt kell mondanom. A csomagolás gusztusos, szerintem a legtöbb nő imádni fogja ezt az élénk pink, fényes csomagolást. A kartondobozkán belül műanyag tégelyben lakik a krém, íme:


 







Itt már látható, hogy a külső kerek tégelyen belül lapul még egy kisebb tégely, na ebben van a kence maga. A teteje biztosan záródik, felbontás előtt pedig egy alumíniumos fólia is biztosítja a frissességét.


A kence állaga tartalmas, már a felvitelkor is érzem, hogy történik valami a bőrömmel. Ezt ígéri is:


"Egyedülálló kétfázisú ránccsökkentő technológiája a szabadalmaztatott komplexnek és a FitoDHEA fiatalsághormonnak köszönhetően csökkenti a ráncokat és azonnal optikailag simább bőrt eredményez. Használata 25%-kal csökkenti a ráncok mennyiségét, segíti, hogy a bőr hidratáltabb, jobb tartású, rugalmasabb, simább, egészségtől ragyogó legyen."


Illatanyagot tartalmaz, az arra érzékenyek ezt vegyék figyelembe. Nekem szerencsére nem szokott gondot okozni, és kimondottan kedvelem ezt klasszikus, finom krém-illatot, nekem az anyukámat juttatja eszembe.


Íme az összetevőlisták a krémelhez:


 


A nappali krém állaga könnyedebb, de az összetevői alapján ez is egy jól tápláló krém lesz. Sminkelni szépen lehet rá, én pár perccel a felkenés után már vidáman rámegyek alapozóval / BB krémmel.


A ránctalanító -megelőző hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni, nyilván ehhez idő kell, de igyekszem majd update-elni.
Jelenleg / egyelőre teljesen elégedett vagyok a krémekkel, úgy tűnik a bőröm is szeretni fogja őket. A Rossmann és Auchan üzleteiben megtaláljátok őket, 2699 Ft-os egységáron. Úgy gondolom, a mai árviszonyok között ez teljesen korrekt, és épp azon a lélektani határon van, amit még nagyobb szívfájdalom nélkül adok ki egy hatásos arckrémért.


A Pearl családban található még szemkörnyékápoló és BB krém is (ez utóbbival valószínűleg teszek majd egy próbát).


Ti tervezitek kipróbálni a Lirene család valamelyik tagját?


"A Lirene Hidratálás és Táplálás arckémek a legkiválóbb természetes alapanyagok és a legmodernebb innovációk ötvözéséből alakultak ki. Minden egyes terméket a Lirene Kutató Központban állítottak elő és teszteltek, azért, hogy maximálisan biztonságot és hatékonyságot nyújtsanak. A hidratálás és táplálás termékcsalád mindennapi használata segít megőrizni a bőr természetes egészségét és szépségét. A termékek megóvják a bőrt a kiszáradástól, védelmet biztosítanak a kedvezőtlen környezeti hatások ellen, ezáltal késleltetik az öregedést."


Elérhető variációk: Cseresznye és citrom frissítő, hidratáló krém, Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém, Méz és citrom fiatalító bőrsimító arckrém, Aloe és Sheavaj regeneráló krém 

Share:

0 megjegyzés