Új Essence lakkok vol. 2 . Nude glam 08 Peach & cream

Sziasztok Szépségek!

Lassan úgy érzem, kicsit átmentünk körömlakk-vonalba, és hozok Nektek mostanság még szép lakkokat.
Ettől függetlenül lesz ám sok smink és szépségápolási tipp is, csak a lakkokat könnyebb befotózni az alkalomadtán már rendelkezésre álló szép fényekben.
Figyeljétek a blog Facebook-oldalát is, posztolok ám oda is. ;)

Naszóval, megint beszabadultam a Rosmann-ba, égen-földön keresem-várom a Colour&go vonal 151-es zöld lakkját és a lakkpárokat, egyelőre nem volt szerencsém hozzájuk. Csalódottságomban feltankoltam jóóó sok holmit, jellemzően. Ebből a zsákmányból hoztam ma a fent nevezett példányt. Ez a Nude glam család egyik szintén új tagja, a 08-as Peach&cream. Nem hazudtolja meg a nevét, káprázatosan szép tavaszias barackszín. Lelövöm a poént, elsőre megszerettem, úgy érzem tavasszal sokat fogom hordani.




A csomagolásról nem ejtenék sok szót, szerintem mind ismeritek már az új Essence üvegeket. Nekem személy szerint nagyon tetszenek, egyediek, masszívak, igényes a kialakításuk, imádom a színkódos kupakot, mi kell még? Ja igen, fontos a jó ecset. Nekem ez is tetszik, a béna széles körmeimet szuperül tudom festeni vele. Lekerekített vég, lapos forma, tökéletes.


Külön plusz pont, hogy az üveg díszítése illeszkedik a Nude glam-vonal minimalista stílusához, semmi cicó.

A lakk maga kicsit folyós, a széleknél vigyázni kell vele, ellenben két rétegben tökéletesen fed, és nagyon szép a színe. Olyan igazi krémes, világos barack, tipikusan az a szín, ami bármihez jól mutat.
Száradás-ügyileg is megállja a helyét, 5 perc után jöhet a második réteg, negyed óra és jön a BTGN, még 20 perc és szabad vagyok. Mármint a kezeim. :)
Nem áradozok róla tovább, jönnek a képek, szeressétek Ti is! :)



( A képek természetes fényben készültek.)

Mit szóltok hozzá? Love it or leave it?

XOXO: Blondie

Share:

5 megjegyzés

  1. Jaj de szép, most aztán szerelmes lettem ebbe a lakkba! :D

    VálaszTörlés
  2. Mindig megnézem a boltban ezt a lakkot, imádom a színét, most már tuti, hogy meg is veszem :D

    VálaszTörlés
  3. Na, megvan a következő áldozat :D

    VálaszTörlés