Guerlain Kiss Kiss Gloss - teszt

Sziasztok Szépségek!

Végre itt a tavasz, süt a nap, kék az ég... nem is kell más, hogy végre kiélhessük a szájfény-szenvedélyünket.
Ennek örömére megmutatom Nektek is a nemrég Niki barátnőm közreműködésével zsákmányolt, Müller-outlet-es szájfényemet.



Mivel személyesen sajnos nem volt lehetőségem ellátogatni az üzletbe (a pénztárcám legnagyobb örömére), így telefonon keresztül választottam ki őt. Nagyon vicces volt, szegény Niki vagy 10 percig próbált hozzáférni a különböző szuperakciós termékekhez, közben egyik kezében telefon, így sikerült rátalálni az alábbi példányra. (Eredetileg egy Rouge G-t szerettem volna, de mire "mi" odaértünk, már kifosztották a készletet.)
Végül ez a csodaszép, natúr-terrakotta árnyalat lett az enyém, potom egyezer forintért, teljesen megérte. :)

Namost maga a termék egy helyes kis fekete, fényes karton dobozkában érkezik, minimális díszítéssel és lényeges információkkal. A szavatossági idő szintén fel van tüntetve, még sok-sok hónapig boldogok lehetünk együtt.


A tetején találjuk az árnyalat nevét és számát. Nekem a 845 Beige caprice szín jutott.


A szájfény üvege önmagában is nagyon igényes. Elég masszív darab, az átlátszó "testén" semmilyen felirat vagy díszítés nincs, az arany kupak oldalán egy szimpla márkanév, és a kupak tetején a Guerlain logója. Ennyi. Imádom az ilyen minimalista dolgokat, szerintem ez esetben is igaz a mondás: a kevesebb néha több.

A szájfény állagra sűrű, jól pigmentált, elképesztően fényes és nagyon természetes módon csillogó. Erős, krémes illata van, pont mint a nagymamák rúzsának, az az igazi békebeli rúzs-illat, tudjátok. Az íze is erőteljesebb a szokásosnál, de szerencsére egyáltalán nem zavaró. Mindenesetre az azért érezhető, hogy ez a márka nem a tizenéves korosztályt veszi célba. (Ha már az áraiból nem jöttünk volna rá.)
A felhordást hagyományos, műszálas ecset segíti. Sokkal rövidebb, egyenesre vágott  szálakból áll, mint amit megszoktam, ellenben nagyon tetszik. Szép precízen lehet vele dolgozni, pont elegendő mennyiségű anyagot vesz fel.


Nem egy tavaszi szín ez, de őszre tökéletes lesz. Bevetésen is kipróbáltam, szépen kibír egy munkanapot egy újraigazítással (+evések után szintén, de ez minden szájfénynél így van).

Ha még találtok belőle és tehetitek, ne hagyjátok ki ezt a termékcsaládot! Maga a szín egy nagyon jól kihasználható árnyalat, és a minősége is kifogástalan! Nagy-nagy ötös neki!
(Hozzáteszem, teljes áron nem venném meg. Nem a minősége miatt, hanem ár-érték arányban olcsóbban is kapni szép szájfényeket.)





Mit szóltok hozzá? Kell egy ilyen minden lánynak, vagy nem létszükséglet?


XOXO: Blondie

Share:

1 megjegyzés

  1. Szia!

    Imádom ezt a márkát, mondhatni A kedvenc. Szerencsére, nem én veszem. :) Tenger-túlról hozzák a rokonok, sokkal olcsóbban! :)
    A kedvencem a szempillaspirál. Ha azt használom, mindenki megkérdi, hogy jééé műszempillám van? :)
    Egy termékben sem csalódtam még! Szóval kell minden lánynak egy ilyen! <3 :)

    **********
    www.imadeitiloveit.blogspot.com

    VálaszTörlés