Mai bűnöm - Urban Decay The Vice - a nagy beszámoló

Sziasztok Szépségek!

Ma végre elhoztam Nektek Őt, rengeteg képpel! Nagyon-nagyon vártam már, hogy megérkezzen, ugyanis a külföldi blogok az egekig magasztalták. Vacilláltam rajt, hogy Őt rendeljem-e meg vagy a Naked palettát. Végül úgy döntöttem, legyen az új, a színes. Mondjuk az is sokat nyomós érv volt, hogy a MUA Undressed és Heaven and earth palettái már a szekrényben lapulnak, így a Naked-et nem tudtam volna ilyen jól kihasználni. (A Naked2 színei pedig nem az enyémek, ő hamar ki is esett a tervből.)

A beszerzés helye a HqHair webshop-ja lett. Nagyon jó áron sikerült megrendelni, 42 fontba került és ingyenes a szállítás. Vasárnap este adtam le a rendelés, hétfőn postázták és pénteken már nálam is volt.
Fehér papírdobozban érkezett, vastagon kibélelve fehér papírral. Amint a csomgolástól sikerült megszabadulni, ez a látvány fogadott:



A külső csomagolása lila karton, domború ezüst UD logóval és a paletta nevével. A hátoldalán megtalálható a paletta összes színe, megnevezésükkel és egy néhány mondatos kedvcsináló.


Lássuk mit takar a guszta csomagolás:



Maga a tok masszív lila műanyag, erőteljesen gumis hatással. Bevallom ez nekem nagyon tetszik, de rettentően koszolódik, gyűjti a kiszabaduló szemcséket és ujjlenyomatokat. Sötétebb lilával rányomtatták itt is a paletta nevét, és itt  az egyik legkülönlegesebb részlet: a műanyagból készül, de kristályt utánzó UD logó. Ahogy a felső képen is láthatjátok, ezt a dobozban egy külön kis habszivacs darab védte a szállítás közbeni sérülésektől.

Imádom ezt a kristályos díszítést, tiszta luxus. :) Muszáj volt hoznom erről is képeket:



A doboz hátoldalán matrica tünteti fel a termék származási helyét.


Alig vártam hogy kibonthassam, ugyanis a nyitási mechanizmusa is különlegesnek számít. A paletta elején található Urban decay feliratú gombot megnyomva nem csak úgy kipattan a fedél, hanem szép lassan önmagától kinyílik, míg a belső fedélben található hatalmas tükör ideális dőlésszögbe nem kerül a sminkeléshez. Tisztára olyan, mint mikor egy kagyló fedi fel a benne rejtőző gyöngyöt. :)
Íme a nyitást követő látvány:



A potok alatt kialakított kis tartóban található a kétvégű Good Charma ecset. Egyik vége hagyományos ecset a festékek felvitelére, a másik vége pedig satírozásra szolgál(na). A lapos felét még csak csak el tudom használni ha csak egy színt viszek fel a szemhéj egészére, bár ez is elég merev, műanyag hatású. A satírozó ecset viszont sajnos egyáltalán nem vált be, túl hosszúak a szálak, a közepe pedig nem elég tömött hogy szépen helyt tudjon állni. A fogása nekem speciel tetszik, fémes hatású, és kicsit nehezebb mint egy átlagos ecset.Ő az:


Jöjjenek hát a színek swatch-olva, soronként, természetes fényben, alap nélkül. Nagyobb felbontásért KATT a képekre:

1. sor



2. sor



3. sor



4. sor



És hoztam külön swatch-okat is a színekről, enyhe napsütésben (aznap ennyi telt a naptól).

Desperation - barnás szürke árnyalat szatén finissel


Muse - mély vöröses barna szín arany színű mikrocsillámokkal


Jagged - óarany csillámló finissel ( eléggé porol)


Blitz - sárga árnyalatú arany metálos finissel



Penny Lane - barackos árnyalatú arany csillámló finissel


Junkie - gyöngyházas mély kékeszöld arany glitterrel


Chaos - matt királykék (talán a legkevésbé pigmentált, de jól építhető)


Occupy - metálos acélszürke mikroglitterrel


Unhinged - metálos türkizkék csillámló finissel (iszonyúan pigmentált, gyönyörű)


Black Market - szaténfényű fekete


Provocateur - halvány mályvaszín metálos finissel, mikroglitterrel (ő porol a legjobban, és a csillámok is hullanak mindenfele, mégis ő a nagy kedvencem)


Rapture - sötét szürkés lila csillámló finissel


Vice - a paletta névadó színe, sötét padlizsán-lila csillámló finissel


Noise - magenta rózsaszín arany glitterrel és csillámló finissel ( a potban sokkal intenzívebb a színe mint valójában)


Armor - metálos galambszürke ezüst glitterrel és csillámló finissel


Nevermind - metálos világos aranybarna csillámló finissel


Echo Beach - fakó búzasárga csillámló finissel



Anonymus - nyers mandula szín matt finissel (tökéletes satírozószín)


Freebird - rózsaszínes pezsgőszín finom glitterrel és csillámos finissel


Laced - púderes fáradt rózsaszín matt finissel


Hát Lányok, ők lennének azok. Nagyon vártam, nagyon izgultam és összességében nem is csalódtam a színekben. A 4. sorban vannak gyengébb színek, mint a Laced vagy az Anonymus, de azt hiszem ők sem kevésbé használhatóak csak meg kell találni számukra az ideális alkalmat.

A tartósságra nem lehet panasz, mint a többi UD szemhéjpúder, ők is gond nélkül bírják a napi 10-12 órás gyűrődést. A festék nem kopik, nem tűnik el, nem ül meg a mélyítőráncban, egyszóval tökéletes. Kipróbáltam az Elf szemhéjalapjával is, és szinte ugyanazt tudja mint az UDPP alappal, nagyon nagyon tartós színek ezek.

Az ára egy összegben kicsit sok, de ha azt vesszük hogy 20 vadonatúj, magas minőségű, gyönyörű színt kapunk, akkor ez az egyszer belefér kategóriába esik nálam. Azt is vegyük hozzá, hogy egy darab UD szemhéjpúder ára 12-16 font között mozog, nekem így már sokkal barátibb a végeredmény.

Mindenképpen 5 csillagot érdemel, a koncepció, a csomagolás, a tartalom mind mind kiváló, egy kis luxus a mindennapokra. Nyugodt szívvel csapjátok hozzá a karácsonyi kívánságlistához!

Nagyon várom a véleményeteket, nektek hogy tetszik ő?

XOXO: Blondie

Share:

8 megjegyzés

  1. Szia!
    Tátot szájjal bámulok, nagyon szép maga a doboz is és a benne található színek pedig csodásak! Minden centet megért :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, nekem is fent van a kívánságlistámon, a Sigma Paris palettájával együtt. :-)

    VálaszTörlés
  3. Hát kell is egy lánynak egy ilyen, amióta megvan csak őt használom. :) Komolyan mondom, egy sima elf alappal 13 órán át tart kifogástalanul!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre megvan a 15th Anniversary, a Naked 1, úton van felém két újabb UD, de azt hiszem, nekem egy ilyen is kelleni fog... Egyszerűen csodás. :-)

      Törlés
  4. Jujj, miket rendeltél??? De izgi! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csupa UD. Egyszerűen odáig meg vissza vagyok értük, tényleg szuper minőség, az meg elkel a jó kis olajos szemhéjamra :-)

      Törlés