Bizsuvilág

Sziasztok Szépségek!

Ma egy kicsit személyesebb post-ot hozam, szeretném bemutatni a kedvenc bizsukat.
Imádom az ékszereket, belőlük sosem lehet elég. Legnagyobb kedvenceim a fülbevalók, őket követik a hosszú nyakláncok és karkötők, valamint a nagyobb méretű gyűrűk.
Szerencsére ékszer téren nagyon nem ragaszkodom az arany és ezüst alaphoz, imádom a bizsukat! Még nem sikerült egy helyes kis darabot sem otthagyni az üzletben, bármennyi vár is itthon.
Idővel egyre nagyobb gond lett a tárolásuk. A polcon sok helyet foglaltak, és nem is láttam már át a készletet. Pont ebben az időszakban jött velem szembe egy akciós parafatábla. Gyorsan vettem belőle kettőt is, biztos ami biztos, meg még pár doboz színes jelölőtűt. (nem tudom sajnos hogy mi ezeknek a hivatalos neve.)
Innentől aránylag egyszerű volt a dolgom, két szeg a falba; akasztó a táblába csavarozva, tűk a parafába nyomkodva é s voilá, kész is az akasztós nyaklánc- és fülbevalótartó.
A hálóba szereltem fel őket, dekorációnak is egész pofás. Még gondolkodom, hogy esetleg be kéne vonni a táblákat valamilyen szép dekor anyaggal, úgy még jobban mutatna. Mindenesetre most így néznek ki:





És itt vannak a fő kedvenceim a karkötők közül:
Ezt a kis gyíkos karkötőt imádom, szerintem nagyon különleges.


Ő pedig a pávás időszak nagy szerzeménye, van hozzá nyaklánc is. :)


Ő pedig egy nagyon vidám, csajos kis darab:


És a legtöbbet hordott kedvenc:


Fülbevalók:









És végül az apróságok:

hajcsat :)

Gyűrűk: az elsőhöz van nyaklánc is



És végül még egy cukiság, ami bár nem bizsu, de látnotok kell. A pasim nagyon nagyon kiröhögött érte, de ez KELL kategóriás volt, Ebay szerzemény.

Körömlakk-szárító majmocska. A kis feje előtti banános platnira kell tenni az ujjunkat, egyszerre max. kettőt, és fújja a pociján levő lyukból. Teljességgel haszontalan, de nagyon nagyon édes!


Hát igen. Ennyi.

Remélem kicsit felvidultatok ennyi haszontalan csecsebecse láttán. A legtöbb holmi egyébként szintén Ebay-ről van, potom pénzért. Böngésszetek ti is lelkesen!

XOXO: Blondie

Share:

2 megjegyzés