I heart chocolate - Pink fizz



Folytatódik a minisorozat: az első Pink Panda rendelésem másik darabja a fentebb látható Pink fizz paletta. Különlegessége, hogy egy nem Too faced paletta másolat, hanem egy eredeti ötlet a márkától.


Most picit lopok az előző bejegyzésből, mert a csomagolásról nem tudok újat írni, tehát:
"A paletták mindegyike egy erősebb csokis kartonban lakik, egy átlátszó műanyag segítségével jól látható, hogy melyik melyik. Annyira de annyira guszta ez a csomagolás, hogy meg kell zabálni. Majdnem szó szerint. Nekem tökéletesen élethű lett a topping csorgása a csokikockákon, kész vagyok tőle.
Nagyon stabilan és biztonságosan zár egyébként, és elég masszív is. Nem nyiklik-nyaklik, bátran el merném vinni magammal akárhova. A fedél teljes belsejét tükör foglalja el, amit nagyon szeretek. Vészhelyezt esetén vagy igazításkor nagyon jól tud jönni.
A belepakolt kis applikátorral viszont nem tudok mit kezdeni, ecsetes vagyok na."









Épp mint a testvéreiben, benne is megvan mindaz, amivel komplett sminket kerálhatunk.
Bázis szín, amivel satírozni is tudunk (Champers), matt és csillámos árnyalatok, mélyítőszínek, nyami-nyami. Az ezüstkék nagy kedvencem, illetve a Rosy, amiben még mindig nem vagyok biztos hogy nem a Salted Caramel Cake színe-e, vagy csak picit megbolondították. Ugyanaz a pinkes irrizálás, amit annyira szeretek.
Mindez strapabíró, masszív műanyag köntösben, ami még esztétikus is. (Egyetlen hátránya, hogy folyton epres Milkát kívánok, ahányszor csak ránézek.)




Jöjjenek a képek, mert színekről valami borzasztóan nem tudok értelmesen írni most, gyönyörködni viszont igen. :)










És akkor most megint az előző bejegyzésből ollózok, de hát nem tudok rájuk sem mást írni:


"Mindegyik szín alapvetően kellően pigmentált és jól építhető, bár erre nincs igazán szükség. A swatch-ok egyszeri ecsetmártogatással, alapra készültek."


A Pink Pandánál ITT elérhető a paletta, 3490 Ft és tökéletesen megéri az árát.


Ti mit gondoltok róla?



Share:

0 megjegyzés