A halogató blogger - TAG

Van annak jó két éve, hogy a bloggervilágon végigsöpört ez a TAG. Na, nevéhez hűen én csak most jutottam el odáig, hogy magam is megírjam. Azért fogadjátok szeretettel. :)


1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint, amit csak ritkán használsz/követsz!
Arcpakolások. Nagyon - de tényleg nagyon - ritkán tudom rávenni magam, hogy sok-sok percig pakolással a fejemen mászkáljak otthon. Ezen kívül lemosni sem szeretem őket, túl macerásnak érzem és a fél hajzatom is mindig csurom vizes lesz. (Általában hajmosás előtt húsz perccel sikerül felapplikálnom, kb. 3 havonta...)


2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?
Fogjátok be a fületeket: nem. Nagyon ritkán mosok ecsetet. Alapvetően gyakori problémám, hogy mindent csak addig tudok észben tartani, míg az adott dolog szem előtt van, így az ecsetek sem foglalnak el központi helyet az életemben. Szégyen, nem szégyen, egy vastag törölközőbe szoktam beletörölgetni őket, amikor színt váltok... :(



3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?
Semeddig. Azonnali lemosás általi halált érdemel, instant újralakkozással. Sőt... előbb észreveszek egy lepattogzott körömlakkot máson, mint ha csak valami jó szín / minta lenne.




4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?
Olyan nincs. Minden jól bevált termékből lakik legalább egy tartalék a kamrában. Ha nem vált be valami, akkor pedig az utóda figyel a polcon. Olyan hörcsög tudok lenni, mindig mindenből spájzolok. Most pl. 3 + sampon és 5 tusfürdő vár...


5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?
Őőő.... nem tudom? Igazából itt most ötletem sincs, hogy mire kéne gondolni.




6. Nevezz meg egy - nem a szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!
Cipőpucolás. Nagyon utálom. Tipikus takarítás-feeling. Senki nem veszi észre, ha csinálod, de ha kimarad az egyből szemet szúr.


7. Időben el tudsz készülni ha mész valahova , vagy kapkosz és elkésel?
Szinte mindig időben vagyok, szökőéente kések max. 10 percet. Nagyon rühellem a késést, inkább felcicomázva ülök még negyed órát, teljes harci díszben, mint hogy kapkodni kelljen. Meg most komolyan: ki húzott már tökkkéletes tusvonalat rohanva?


8. Be tudod tartani a vásárlási stopokat?
Meg sem próbálom. Olyan nincs, hogy ne kényeztessem magam akárhányszor csak alkalom adódik. Mert nekem a vásárlás nem a tárgyak birtoklása, hanem lelki bánatok enyhítése. Aztán a legtöbb cuccot elajándékozom vagy továbbadom. :)




9. Rendezetten tárolod a smink és/vagy körömlakk készletedet?
Csakis! Különféle szempontok szerint más-más dobozban-polcon laknak a szépészeti kellékek, és a körömlakkok is. Meg is őrülnék, ha a több száz holmim között egy renszertelen káoszban kellene turkálnom.


10. Mennyi volt a legtöbb idő, amíg hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?
Hát, visszatérő olvasók biztosan tudják, hogy teljesen random blogolok. Sokszor az idő hiányzik, sokszor nem tudok normális fények között fotózi, néha viszont motiváció vagy türelem kellene. Nem szeretem a gyorsan összedobott posztjaimat, így inkább kihagyok egy kis időt. :)


Hát, ennyi lett volna ez a TAG, remélem tetszett nektek. Ha felmerült bennetek valami kérdés, tegyétek csak fel! :)


Tags:

Share:

0 megjegyzés