Sajtó - Áprilisi AVON újdonságok





Megint eltelt egy hónap és megjött az aktuális újdonságos hírlevél. Ebből szemezgettem nektek, tavaszra készülődni csudajó holik vannak benne ismét.

Sajnos új smink épp nincs a láthatáron, de azért bőrápolás terén odatették magukat. :)






Intsünk búcsút a narancsbőrnek!
AVON Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél




Készüljünk a strandszezonra az AVON Solutions Narancsbőr elleni termoaktív géllel! Az AVON új testformáló különlegessége L-karnitinnel dúsított, melegítő hatású termoaktív szérumot tartalmaz, mely enyhíti a narancsbőrt és segíti a zsírégetést. A termoaktív hatásnak köszönhetően a gél rövid időn belül felmelegíti a bőrt, serkenti a vérkeringést, ezáltal elősegíti az aktív összetevők gyorsabb beszívódását a bőrbe. A Solutions Narancsbőr elleni termoaktív gél akár négy hét után enyhíti* a narancsbőrt és helyreállítja a bőr selymességét, valamint segít, hogy még elbűvölőbbek és karcsúbbak legyünk. Természetesen a tökéletes bikinialak elérése érdekében ne feledkezzünk meg a rendszeres testmozgásról, diétáról és a megfelelő folyadékbevitelről sem.

Az ideális hatás elérése érdekében használjuk a Solutions újdonságát fürdés és törölközés után. Vigyük fel a krémet száraz bőrre, különös tekintettel a has, a fenék, illetve a csípő környékére, majd alaposan masszírozzuk be. Az érzékeny bőrűek fürdés után legalább 30 perccel alkalmazzák a krémet, hogy a melegítő hatása lágyabb legyen.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 899 Ft (egységár: 9 326,67/1l)






Egy éves a Nutra Effects termékcsalád!

Tavaly áprilisban debütált az AVON legújabb arcápolási palettája, mely ereje a természetben előforduló olyan különleges összetevőkben rejlik, mint a chia-, a papagájvirág-, a gránátalma-magkivonat vagy éppen a mosódiómag-kivonat. A termékpaletta minden tagja parabén-, ftalát-, és színezőanyagmentes, így akár érzékenybőrűek is használhatják. Az AVON Nutra Effects folyamatosan bővülő választéka már a teljes arcápolási rutint lefedi, és minden bőrtípusra kínál arcápolót, a vízhiányos bőrtől kezdve, a fakó bőrön át egészen az időskori ráncok enyhítéséig. Ez a sor pedig áprilisban még tovább bővül:

-új Nutra Effects BB krémek

-Nutra Effects új kétfázisú ápoló sminklemosó

-Nutra Effects Frissítő arctisztító gél

- Nutra Effects Ápoló 3 az 1-ben arcradír


Parfümök terén is kapunk kényeztetést:






AVON Far Away Infinity
Az illat, mely végtelen kalandra hív


A közkedvelt Far Away illatcsalád márciusban egy újabb taggal bővül. Az orientális, virágos illatkategóriába tartozó Far Away Infinity új kalandok megélésére sarkall és egy távoli egzotikus oázisba kalauzolja érzékeinket. Az új parfümben az igéző jázmin, az érzéki vanília, a gyengéd körömvirág esszenciával keveredik és alkot hosszan tartó illatkompozíciót.

Ajánlott fogyasztói ár : 4 099 Ft (egységár: 61 980,00/1l)


AVON Be illatkollekció
Fejezd ki önmagad


Romantikus vagy vidám személyiség vagy? A következő rövid teszt segítségével pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyik az igazán neked való illat.
Gyakran ábrándozol? Élsz-halsz a romantikus vígjátékokért és a filmekben a szívszorító jelenetekért? Személyiségedet leginkább egy szép csipkeruha segítségével tudod kifejezni?
Imádsz nevetni? Minden kalandban benne vagy? Az élénk színekkel és a vibráló friss illatokkal körülvéve érzed magadat leginkább elemedben?

A: Aki az összes kérdésre igennel válaszol, annak az AVON Be Romantic a megfelelő választás. Ebben az új, romantikával és érzelmekkel teli illatban a lédús fekete ribiszke, a rózsa és az érzéki pézsma nőies ötvözete segíti felszínre hozni személyiségünk romantikus oldalát.

B: Aki ezekben a kérdésekben ismert inkább magára, annak az AVON Be Fun az illata, mely a tündöklő körte, a frézia és az ámbra szuper elegyének köszönhetően hozza elő személyiségünk vicces, bohókás oldalát.

Ajánlott fogyasztói ár : 2 799 Ft (egységár: 27 980,00/1l)



Körömlakk-mániásoknak:






AVON Körömnyomda
Vidám körömdizájn egyszerűen, otthon

Az egyik legnépszerűbb trend ma a körömfestésben a körömnyomdázás. Ez egy egyszerű, ugyanakkor rendkívül látványos módja körmeink dekorálásának, mely áprilistól az AVON kínálatában is elérhető. Hogyan használjuk? Első lépésként fessük ki körmeinket, majd hagyjuk megszáradni. Ezt követően fogjuk a kerek fémlapot, vigyünk fel egy réteg lakkot a kiválasztott mintára – ehhez lehetőleg válasszunk az alapunktól eltérő, kontrasztos árnyalatot. A lehúzó segítségével húzzuk le a sablonról a felesleget, hogy a lakk csupán a redőkbe üljön bele. Ha ezzel megvagyunk, akkor fogjuk a nyomdafejet, a sablonon végiggörgetve szedjük fel vele a mintát, majd pecsételjük azt rá körmünkre. Amennyiben növelni szeretnénk a tartósságát, végül vigyünk fel egy átlátszó fedőlakkot. Ezzel kész is a vidám manikűrünk!

Ajánlott fogyasztói ár : 2 499 Ft

És mivel jön a nyitott cipős, szandis idő:





AVON Foot Works elektromos pedikűr
Professzionális színvonalú pedikűr otthon


A tavasz közeledtével ideje a lábfejünket is formába hozni. Ebben segít az új AVON FootWorks elektromos pedikűr eszköz, mely pillanatok alatt simává varázsolja a talpat. A pedikűr eszköz ovális, ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata rendkívül könnyű és biztonságos. A két sebességfokozatú és három cserélhető fejjel kapható készülék simábbá teszi a sarkakat, eltávolítja a talp bőrkeményedéseit, miközben kíméletes a bőrhöz. Kezdjük a pedikűrt a bőrkeményedésekhez való fejjel, mely segít megszabadulni a durva, száraz bőrtől. Ezt követően a simító fejjel puhítsuk le a reszelés után a talpat illetve a sarkat. Végül utolsó lépésként a polírozó fejet használva tökéletesítsük a pedikűrt és élvezzük a pihe-puha lábfej érzését.

Ajánlott fogyasztói ár: 6 500 Ft

Nektek mi tetszett meg az aktuális újdonságok közül?

Tags:

Share:

0 megjegyzés