Kék BornPretty effektpor



Utolsó darabbal jelentkezem a BornPrettyStore friss tesztcsomagjából. Amikor kiválasztottam, egy fényes, intenzív középkék színt vártam, króm effekttel. Nézzük, mit kaptam:




Van már jó néhány csillám- és pigmentporom otthon, így eléggé edzett vagyok a különböző darabok használatához. Ez a por mégis feladta a leckékt, mert nem azt kaptam tőle, amit vártam. A promókép alapján így nézne ki, az enyém a 3-as szín:




Alapvetően fixmentes fedőlakkba kell beledolgozni az applikátorral, nem a kész színbe. Ezeknél a finom szemcséjű poroknál nekem is ez a legcélszerűbb megoldás, szóval így tettem. A használata nagyon egyszerű, viszonylag kevés port vesz fel a kis szivacs, nem nehéz eldolgozni sem, viszont 2-3 mártogatás szükságes ahhoz, hogy némi színt varázsoljunk a körmünkre. Előre is elnézét kérek, csodálatosan megfolyattam a géllakkot a sáncokba, tudom hogy borzalmas de most légyszi nézzétek el nekem. Tehát egy bordó alapot választottam, nem volt kedvem a feketével pacsmagolni már megint. Azt gondoltam, majdnem egyformán sötét az alap, biztosan kék lesz úgyis.






Nem mondom, hogy rossz, vagy hogy nem tetszik, csak épp nem ezt vártam. Ez szerintem nem színes pugment, inkább csak egy fény, nevezhetjük akár sellőpornak is. Egyébként meg pont olyan, mint az egyik régi Catrice körömlakk, talán Harry Potter-es, Plumldeore vagy ilyesmi neve volt.


Ha nem egy telibe kék effektport kerestek, hanem csak egy lágy fedőfényt, ami kcisit feldobja a megunt lakkokat, akkor ITT megtaláljátok, 1.99$-be kerül akciósan.

Share:

1 megjegyzés

  1. igen, valószínű hogy ez egy kék hatású sellőpor nemes egyszerűséggel :D ami nem baj, csak ha az ember mást vár, akkor csalódott lehet :(

    VálaszTörlés