Ismét adományozott az Inecto Magyarország!



Több alkalommal olvashattatok már nálam az Inecto Magyarország termékeiről, illetve adományozási akcióiról. Most ennek egyik eredményéről hoztam egy kis beszámolót. Nagyon pozitív élmény, hogy erről is kaphattam sajtóanyagot, ugyanis a legtöbb esetben a gyűjtések eredményeiről már nem kapunk tájékozatást. (Így ugye megfordulhat az ember fejében, hogy vajon tényleg jó helyre került-e a pénze.)
Nagyon szeretem a márka termékeit, a vegán mivoltukat, de ezzel most örökre belopták magukat a szívembe, olvassátok ti is szeretettel:


"Az Inecto Magyarország által rendezett Fotózz és nyerj! promóció sikerének köszönhetően a márka forgalmazója, a Target Sales Group Kft. 200 000 Ft pénzadományt tudott biztosítani a Rex Kutyaotthon Alapítvány számára.
A kampány május 6-tól július 2-ig tartott, legalább 1 db Inecto Naturals vagy Infusion termék megvásárlásával és egy házikedvenccel készített közös képpel lehetett pályázni. Minden 5. játékos apró nyereményben részesült, a fődíj pedig a 2 fő (+háziállat) részére 3 nap 2 éjszakára szóló wellness hétvége volt az Erzsébet Park Hotel*** Superior-ba.
„Örömmel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy egyre több cég gondolkodik felelősen az állat- és környezetvédelemről és ezt a tetteik is igazolják. Nagyon hálásak vagyunk, az Inecto Magyarországnak a kommunikációs és anyagi támogatásért! Utóbbit a krízishelyzetben lévő, gazdikereső állataink ellátásra és örökbeadásuk elősegítésére használjuk” - nyilatkozta Borus Bence, a Rex kutyaotthon alapítvány munkatársa.
"Mindig nagy öröm számunkra, ha segíthetünk, ezért próbálunk olyan promócióban gondolkodni, amely egyrészt vásárlásösztönző, de ezen kívül jó célt is szolgál. Terveink szerint a jövőben is fogunk hasonló kampányokat indítani, és reméljük egyre több cég fog hasonlóan gondolkodni, mint mi" - folytatja Makk Attila, a Target Sales Group Kft. ügyvezetője.
A 90%-ban természetes eredetű Inecto termékek mindegyike vegán és állatkísérletektől mentes, és a márka kiemelten fontosnak tartja a környezet és az állatok védelmét. Éppen ezért rövid időn belül ez már a 3. olyan promóció, amelynél a fő cél az adományozás volt. Tavaly nyár végén a Noé Állatotthon Alapítvány kapott egy hasonló CSR aktivitás keretein belül több mint 300 000 Ft-ot, decemberben pedig a Budapesti Állatkerti alapítványt támogatta a cég hasonló összeggel."





Share:

0 megjegyzés