Nem lehet betellni vele - BornPretty effektporok



Na akkor most másodjára ülök neki ennek a bejegyzésnek, mert az első változatot közzététel előtt nyelte el az éter. Nem voltam ideges, áááá neeeem....
Szóval a legutóbbi BornPrettyStore csomagomból három hasonló színhatású effektport válogattam össze az e heti manikűrömhöz, a zöld szín fog dominálni. Azt hiszem. :D


Az első port nagyon vártam, nem is tudom hogy csillám- vagy sellőpor-e a helyes megnevezése, mindenesetre zölden csillog nagyon. Két réteg, készre köttetett nude géllakkba dolgoztam bele és fixmentes fedővel zártam. Nagyon egyszerű a használata, szépen tapad a ragacsba, bár kicsit soknak érzem az anyagveszteséget. A nagyobb szemcseméret miatt fedőlakkba nem fog tapadni, ezért érdemes a színre felvinni.


A few days ago I had to try three of my newest BornPrettyStore nail powders. Most excited was I about a greenish shinig glitter powder, which you can see on my thumb, my index- and pinky finger. It has the same effect as the dress of my beloved childhood-Sindey doll.
Instructions:
1.Prepare your nails with gel base color.
2.Apply this pigments powder onto your nails when the gel base is still tacky.
3.Clean the surface and seal with UV top coat.
You can buy this powder
HERE for 1,79$.


Egyébként teljesen olyan lett a körmöm, mint kislánykorom kedvenc Sindey-babájának ruhája. Gyorsan kerestem is egy képet róla:




Szóval ez a por ITT érhető el, 1.79$-be kerül és négy szín közül lehet választani. A Hüvelyk-, mutató- és kisujjamon látható.





A második tégelyben egy unikornis-sellő-króm por lakik. Nem tudok ennél becsületesebb nevet adni neki, mindenesetre tényleg csodás színekben játszik. Az enyém fekete géllakk + fixmentes fedő kombón lakik, így arany-bronz-méregzöld és lila színeket vált, fényviszonyoktól függően. Nagyon látványos darab! Erősen emlékeztet az Orly FX-szériájára, így aki azt szerette, annak ez a por kötelező.
ITT érhető el, 2.99$-be kerül. Roppant egyszerű használni, minimális az anyagveszteség, így kiadós is. A gyűrűsujjamon látható.


Second, I applied this unicorn-mermaid-chrome powder on my ring-finger. It's really beautyful, shines in green, lilac,bronze and gold colors due to different lights.
How to use:
1.Prepare your nails with UV BASE COAT, PURE COLOR GEL, No-wipe UV TOP COAT.
2.Use eyeshadow Rub/Pat to pick the powder and apply it onto your nails
3.Repeat the step untill you're satisfied with the effect.
4.Seal it with UV TOP COAT.

HERE you'll find it, for 2.99$.









A harmadik tégelyben flakie-k laknak. Az enyém a 3-as verzió, de összesen 5 különböző színből lehet választani. ITT találjátok, 2.59$-be kerül. Imádtam dolgozni vele, nagyon különleges dolog szerintem. Fixmentes fedőbe tökéletesen tapad, alatta fekete géllakk van. Az alapszíntől és a felhasznált flakie menyniségétől függően ezerféle variációban készülhet vele manikűr, így szerintem őa leginkább kihasználható darab a háromból. Ja, a középső ujjamon látható.


Third one is my favourite. I did not own any flakies before so I was excited about this stuff. This is colour three, but you can choose from 5 different colours.
How to use with UV Gel Polish:
1.Prepare your nails with UV BASE COAT, Black COLOR GEL, No-wipe UV TOP COAT.
2.Use eyeshadow stick to pick the powder and apply it onto your nails
3.Seal it with UV TOP COAT.

Note: for dense effect, you should apply powder before UV TOP COAT.
How to use with Nail Polish:
1.Prepare your nails with base coat.
2.Apply black base color polish.
3.Seal it with top coat.
4.Put a thin layer of the glitter on the nail to decorate your nail.
5.Seal it with top coat.



I applied it over a black gel polish base on my middle finger, sealed with no-wipe top coat. I really love it. HERE you can buy it, for 2.59$.







És akkor íme, a végeredmény:














Nektek melyik effekt tetszik leginkább? Milyen színnel párosítanátok?

Share:

0 megjegyzés