Teszt - Avon matt quatro


A matt az új fényes. Ez az Avon februári jelmondata, és szerencsére nem csak a rúzsok világában. Öt új kombináció is megjelent a négyes szemhéjpúderek között, ezek közül teszteltem a Smoke & Fog nevezetűt.
Nagyon megfogott a fárad babakék és az őzbarna kombnációja, mégis kicsit félve vágtam bele a tesztbe, mert néhány éve volt már negatív tapasztalatom ezekkel a négyesekkel.
Ezzel a darabbal viszont kárpótolt az Avon, szuper pigmentál porokról van szó szerencsére.

Mostanság szinte csak fényes szemhéjpúdereket használtam, így üdítő a változatosság.
Alig porol, elég csak belemártani az ecsetet és csodaszépen visszakapom azt a színt, amit a kis kompakt ígér, és remekül építhetőek is.

"A matt hatás szerelemesei most szemük hangsúlyozásához kedvükre válogathatnak az AVON négyes szemhéjpúder öt új matt árnyalata közül. Az egymást tökéletesen kiegészítő, profi módon összepárosított árnyalatok csillogás nélküli bársonyos, matt hatást kölcsönöznek a szemhéjaknak. A számokkal jelölt színpalettának köszönhetően könnyedén, egyszerűen készíthetünk egymással gyönyörűen harmonizáló, színátmenetes sminket. A drámai hatás pedig tovább növelhető a púderek nedves használatával."

A swatch-ok alapra készültek, hiszen a smink alá is mindig rakunk, ugye csajok?





A kék és barna kombinációjával igazán friss, tavaszi sminket alkothatunk, a világos színnel satírozni és belső szemzugot kiemelni lehet, míg a feketével bulis, füstös sminkké alakíthatjuk a nappali verziónkat.

Ha még nem tettétek, mindenképp próbáljátok ki őket, mert remek kis kombinációkat kaphatnak a matt szemfestések szerelmesei!

Share:

0 megjegyzés