Sajtó - Blistex Lip brilliance teszt


Ebben a hideg, száraz téli időben ugye nem is kell mondani, hogy menynire fontos az ajkaink érzékeny bőrének ápolása. Tudom, már sok blogon olvashattatok a Blistex új termékeiről, remélem ezt a kis posztot is szívesen fogadjátok.
Korábban már használtam a gyümölcsös változatot, a durva hideg időben pedig a Carmex-em nélkül képtelen vagyok létezni, ezért erre a színezett verzióra esett a választásom. Végülis, egy kis szín sosem árt, nem?

A fenti képen látható kartoncsomagolásban érkezik a termék. Nekem ez a megoldás nagyon tetszik, tökéletesen lezárt és biztosan érintetlen darabot kapunk, ami különösen egy ajakkencénél fontos.
A csomagolás hátoldalán minden fontos információt megtalálható:




Amit ígér:


"Könnyed szín és ragyogás!

A Blistex Lip Brilliance ajakápoló egyedien széppé varázsolja, kiemeli az ajkakat. Összetételének köszönhetően nem csak hidratál, egyben csillogó bevonatot is biztosít.

• Könnyed szín & csillogás a csodálatos, tökéletes külsőért
• Hyaluronos feltöltő gyöngyökkel a telt ajkak élményéhez
• Valódi selyemkivonat és shea vaj a lágy, selymes simasághoz
• Szőlőmagolaj, E vitamin és speciális hidratáló anyagok az egyenletes, dús ajkakért
• SPF 15 napvédő faktor a nap káros UVB sugarai ellen


Használata: Bőséges mennyiségben, egyenletesen vigye fel az ajkakra, amikor szükségesnek érzi, illetve azelőtt, hogy napfény, szél vagy hideg éri. Ha az említett hatások tartósan érik az ajkakat, rendszeresen kenje újra ajakápolóval. "


Mutatom, mit is kapunk valójában:





Első ránézésre még engem is megdöbbentett, milyen erőteljesnek tűnik a színe. Bevallom, eddig a színezett ajakápolók nem voltak nagy barátaim. Folyton próbálkozom, de egyik sem adott elég erőteljes színt, vagy túlzottan csillogó / gyöngyházas volt a végeredménye. Meg persze szárítottak is.


Ezzel a darabbal viszont nem voltak hasonló problémáim. Meglepően erős színt kapunk, ami a hideg időben (amikor a rúzs is ráfagy az ember szájára) nagyon jól jön.
A hidratálást viszont nem a kimondottan nulla fok alatti időszakra találták ki. (Ami mondjuk nem annyira nagy baj, kis extra hidratálás alá, egy nem színezett verziótól, és kész is a dolog.)
Ami nagy plusz, hogy tényleg nem szárít. Nagyon komfortos viselet, könnyedén felkenhető, kontúrra nem kell vigyázni, kicsit gyümölcsös-édes és 1-2órán át tökéletesen tezsi a dolgát. Az extrém kiszáradt ajkakat nem fogja rendbe hozni, de nem is ez a feladata szerintem.
Tavaszra, nyárra tökéletes választás lehet. Nézzétek csak, milyen szépen megszínezi az ajkakat:






Jó, bocsánat, nem akarok senkit rémítgetni a sminktelen fejemmel. Hétvégi kép, épp cs ak leszaladtam a boltba egy kis színezett hidratálóval, plusz ezzel.
Amióta megvan, a fürdőszobapolcom lakója. MInden egyes reggel (nem vicc) átszaladok vele az ajkaimon. Notóriusan elfelejtek ugyanis rúzsozni, de halotthalvány szájjal azért nem az igazi egy smink. Épp elegendő, hogy munkába biztonságban beérjek vele, és még a hidegtől is véd.


Tehát ha nem villámcsodaszert kerestek, hanem kiegészítő védelmet, ami színt is ad, szerintem ez a legjobb választás. És persze, hogy végre nem baabrózsaszín szájjal közlekedhetünk, hanem kicsit barnáspiros árnyalata van és szépen fénylik is. Az ára meg zseniális, a Blistex honlapján 499 forintért megvásárolható (avagy drogériákban).


Ti mit használtok az ajkaitokra ebben a hidegben?


Share:

2 megjegyzés

  1. Kicsit túlságosan is Photoshop gyanús az a kép rólad, nem gondolod? Elég gáz ez így, nagyon megszaladt a kezed azon az arc tökéletesítő gombon....

    VálaszTörlés
  2. Megesik. :) A szájfény színe viszont tökéletesen látszik. Ha szeretnéd a retusálatlan képet, szívesen átküldöm emailben. :)

    VálaszTörlés