AVON augusztusi újdonságok - kicsit megkésve



Kicsit megkésve érkezett meg hozzám az AVON augusztusi újdonságait tartalmazó csomag, a költözés miatti címváltozás okozott némi keveredést, de végre hozom a beszámolót nektek.


A legobbban a mark. tégelyes szemöldökformázót vártam. Régóta szemezek a tégelyes szemöldök-cuccokkal, de még nem mertem kísérletezni velük, így ez remek lehetőség volt számomra.


"A sminkelési folyamat kihagyhatatlan lépése a szabályos, hangsúlyos szemöldök elkészítése. A mark. tégelyes szemöldökformázó segítségével mi is profik módjára rajzolhatjuk meg szemöldökünket. A géles állagnak köszönhetően precízen vihetjük fel a hiányos részekre egy ecset segítségével és tartósan kihangsúlyozhatjuk vele a szemöldökünket."
Két árnyalatban elérhető:




A blonde - szőkéknek szánt árnyalatot választottam az új hajszínemhez és nem bántam meg. Géles-krémes, jól pigmentált formulát tartalmaz a masszív üvegtégely. A műanyag kupak szorosan ár, így nem fog pikkpakk kiszáradni a színező. Teljesen jól lehet vele formázni a szemöldököt, kitölti a hiányos részeket mégsem művi a hatása, emellett szépen a helyén tartja a kósza kis szálakat is. Egész álló nap kitart, nem kopik, nem pereg és nem izzadom le. Amióta megkaptam, nem is használtam sem ceruzát, sem port a szemöldökömre. Ja és ugye kíméletesebb is, mint egy ceruza, nem fogja kikoptatni a kis szőröket.
Így néz ki:











Egyedül egy picike ecsetet hiányolok hozzá, ami esetleg beférne a kis papírdobozkába is, amiben a tégely érkezik.




A következő újdonság szintén egy régen vágyott dolog volt, ami nem más, mint egy olajos arclemosó. Ilyenem még nem volt korábban, bár a koeai arctisztítás részeként már sok jót olvastam róla.


"AVON True Nutra Effects könnyű arctisztító olaj: Az AVON új, könnyű arctisztító olaja hatékonyan tisztítja az arcbőrt és távolítja el a sminket dörzsölés és sajgó bőrérzet nélkül. Az arctisztítóban található 5 értékes olajnak köszönhetően eredményesen távolítja el a szennyeződéseket, miközben táplálja az arcbőrt; a babassu-olaj elősegíti a kollagéntermelést, a maracuja-olaj fokozza az elasztintermelést, a marulaolaj puhává varázsolja a bőrt, a zöldkávé-olaj mennyeien hidratálttá teszi, míg a lenmagolaj erősíti a bőr védőrétegét. Az arctisztító különlegessége továbbá, hogy a koncentrált, gazdag formulájú arcolaj használat közben olajból arctisztító tejjé változik, így nem hagy zsíros utóérzetet a bőrön. Parabén-, ftalát- és színezékmentes, így az érzékeny bőrűek is használhatják, mindemellett allergológiailag tesztelt."




Ez az olajos lemosás kicsit másként működik, mint ahogy én elképzeltem. Azt hittem, ugyanúgy vattakorongra öntve kell majd alkalmazni, de a használati útmutató felvilágosított. A tenyerünkbe néhány cseppet kell önteni, ezt felvinni a száraz arcbőrre. Ha készen vagyunk, pár csepp vízzel benedvesítjük a tenyerünket és átmasszírozzuk az olajos arcunkat. Így egy könnyű, tejes állagú arctisztítóvá változik az olaj, amit nagyon könnyen lemoshatunk.


Nagyon megszerettem, zuhanyzás előtt csak felkenem, két percig fenthagyom majd leöblítem. Nem szárít és nem is hagy nehéz érzést az arcomon, télre tökéletes lesz.


Érkezett még egy testápoló is: a Nutra Effects feszesítő testápoló babassu olajjal. "Mindannyian egyszerre feszes és mesésen puha bőrről álmodozunk, ezért nagyszerű hír, hogy az AVON legújabb Nutra Effects testápolója egyszerre bír mind a két hatással. A gyorsan beszívódó, hidratáló formulájú testápoló aktív komplexet tartalmaz; a B5 vitamin és a babassu olaj hatására a bőr már 2 hét után is feszesebbnek tűnik, rendszeres használata pedig segít javítani a bőr rugalmasságán, miközben mennyeien hidratálttá teszi azt. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják, az allergológiailag tesztelt testápoló parabén-, ftalát- és színezékmentes."




A feszesítő hatásról sjanos nem tudok nyilatkozni, ha van is változás, nem igazán veszem észre, viszont remekül hidratál, könnyű az állaga és gyrsan beszívódik. Nagyon enyhe illata van, hamar elillan, így aki kényes erre azt abszolút nem fogja zavarni. A 48 órást hidratálást azért picit túzásnak érzem, de mindennapi használatra tökéletes.


Nagyon nagy pluszpont a szememben, hogy az utóbbi két termék gyakorlatilag mentes a káros anyagoktók, különösen a parabénektől. Ezekhez valószínűleg vissza is fogok térni.

Share:

0 megjegyzés