AVON szeptemberi újdonságok





Az augusztusi kedvencekkel együtt érkezett meg hozzám az AVON szeptemberi újdosnágai közül három termék. Csokit-vagy-csalok alapon az egyik termékből egyből két változatot is megkaphattam, ezek pedig nem mások mint a Planet Spa Hidratáló fürdő- és tusolóolajok.


"Bőrünk hidratálásáról sajnos sokszor megfeledkezünk vagy egyszerűen nincs időnk várni, míg testápolónk fürdés után beszívódik a bőrünkbe. Ilyenkor megfelelő választás lehet a fürdőolaj, amit kádfürdő vagy zuhanyzás során is használhatunk. A Planet Spa fürdő- és tusolóolajainak családja most két új változattal bővül. A kókusztejet tartalmazó, Relaxing Thailand elnevezésű variáns használata igazi felüdülést jelent majd a kádban, míg a Moroccan Romance nevet viselő verzió rózsaolaj illattal nyugtatja a bőrt és a lelket. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint élvezni a kényeztető hidratálást."




Könnyed, hígabb olajos formuláról van szó mindkét esetben. A kedvencem a thaiföldi változat lett, nagyon virágis illata van ami nagyobb menyniségben szúrós is lehet, de nagyon kellemes illatot hagy a bőrömön. Ha épp nicns kedvem kádfürdőzni, akkor a zuhany alatt kis mennyiséget a nedves bőrömre kenek és leöblítem, így is hidatál és jó illatom lesz.


A másik újdosnág az AVON Free
"A szabadság mindenkinek mást és mást jelent - valakinek a határtalan szerelmet, valakinek a fiatalság mámorát és valakinek a belső beteljesülést. Mindenkinek más a definíciója róla és ez a szabadságban a legszebb. Az AVON legújabb parfümpárosainak üvegeibe a szabadság meghatározhatatlan illata került, amit mindenki máshogy szeret. A női variánsban a körtés jégkása és az egzotikus tigrisliliom izgalmas elegyét a pacsuli és az ámbra alapjegyei egyesíti, így alkotva szenvedélyesen vibráló illatot. A férfiaknak szánt illat is igazán karakteres, hiszen a menta, a gyömbér és az ibolya leveleinek egyedülálló kompozícióját az érzéki pézsma és ámbra egészíti ki, ami így egy vérpezsdítő illatkombinációt alkot."




A pacsulit abszolút kiérzem, emellett egy kellemes kis virágillat, ami a mindennapokra nagyon is megfelel. 5-6 órás hatóidővel bír, utána már nem igazán érzem magamon, így napközben egy frissítő felfújás nem fog ártani.


Ti kipróbáltátok már valamelyiket?

Share:

0 megjegyzés