Októberi Avon újdonságok

Ismét új hónap, megérkeztek az októberi újdonságok hozzám is. Nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, így iencsak megörültem, hogy az Avon is előállt a saját változatával.
"Már az AVON kínálatában is megtalálható a Koreában nagy népszerűségnek örvendő fátyolmaszk. A retinollal átitatott maszk segít növelni a hialuronsav termelést, ezáltal csökkentheti a ráncok megjelenését, a bőr akár 15 perc után fiatalosabb és ragyogóbb megjelenésű, simább és mélyen hidratált lehet. Használata roppant egyszerű – helyezzük a megtisztított arcbőrre a fátyolmaszk felső részét a homlokunkra és a szem környékére. Második lépésként a maszk alsó felének mindkét oldalát fogjuk meg és húzzuk lefelé, hogy elfedje az állunkat, majd húzzuk felfelé, hogy elfedje az arc alsó felét az állkapocs mentén. 15 perc elteltével távolítsuk el a maszkot és masszírozzuk a bőrünkbe a rajta maradt többletet, amíg az teljesen fel nem szívódik.
Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft"




Tökéletesen zárt csomagolásban érkezik, könnyű feltenni és kényelmes használni is. Jó helyen vannak a kivágások, alaposan át van itatva hatóanyaggal a maszk és kellemes az illata is. Használat után feszesebb és hidratáltabb lett a bőröm, bátran merem ajánalni bárkinek 20 év felett. Tudjátok, a retinol sosem árt! :)




Érkezett még egy ránctalanító szérum az Avon Anew Clinical családjából, amit szitén nagyon megszerettem. Alapvetően jó tapasztalataim vannak az Avon arcápolóival, így tudtam hogy ebben sem fogok csalódni. 


"Megújult az Anew Clinical feszesítő és ránctalanító termékcsaládja, ami életkortól függetlenül száll szembe a ráncokkal. Az Anew Clinical A-F33 termékeket a botox kezelés ihlette, céljuk a ráncok külsejének csökkentése. A ránctalanító szérum 3 dimenzióban segít elhalványítani a ráncok megjelenését, így azok mélysége, hossza és száma egyaránt csökkenhet. A szemkörnyékápoló hatékonyan bánik el a szarkalábakkal és segít a szem környékét simábbnak mutatni, miközben a célzott ránctalanító szérum látható segítséget nyújt a ráncok elhalványításában.
A lézertechnológia ihlette és az ultrahangos kezelések által inspirált 4 dimenziós feszesítő hatást biztosítja az Anew Clinical feszesítő krém és szérum. A polypeptide komplexet tartalmazó termékek fokozzák a kollagén, az elasztán, a fibronektin és a keratocan termelődését, használatukkal az arc és a nyak bőre egyaránt tömörebb, feszesebb, definiáltabb és kontúrosabb lesz. "




Szuper ez a golyós kiszerelés is. Elforgatva nyitható-zárható a tégely, így biztosan nem folyik ki egy csepp sem véletlenül. A golyós adagoló teljesen jól adagolja a szérumot, kellő mennyiség jön belőle és nem pazarol. Gyorsan beszívódik és érezhetően azonnal feszesebb lesz a bőröm. Teljesen átlátszó, illatmentes a szérum, és másnap reggel szuper a bőröm a sminkeléshez. Teljes áron 4699 Ft-ért juthattok hozzá.


És hogy a sminkelés se maradjon ki, tettem egy próbát a mark. sorozat vastag szemceruzájával.


Varázsoljunk mesésen ragyogó szemsminket a mark. vastag szemceruza új árnyalatainak segítségével. A puha és krémes textúrájú szemceruzákkal könnyen készíthetünk magunknak finoman lágy vagy akár csábító sminket, ami a vízálló formulája miatt tartós viseletet biztosít. Használhatjuk szemceruzaként, vagy akár az egész szemhéjunkat befesthetjük vele.
Ajánlott fogyasztói ár: 2 099 Ft


Hozzám a naturally nude árnyalat került. Ez egy igazi bőrszín, némi apró csillámmal megbolondítva. Basic kollekcióba köteező, mindenhez megy, egyszerű használni. Nem csomósodik vagy pereg, aap nélkül is egész nap tartós.






Nagyon hasonló a Big szemceruza cream árnyalatához, ez kevésbé sárgás, inkább rózsaszín tóusú és valamivel kevésbé fényes. Alul a naturally nude, felül a cream látható:




Ti mit próbáltatok ki az októberi újdosnágok közül?

Share:

0 megjegyzés