A nagy aurora/holo/króm por összehasonlítás - BornPrettyStore





Néhány héttel ezelőtt ismét csomagom érkezett a BornPrettyStore-tól, ezúttal többféle körömdiszítő porral. Imádom ezeket, miniális erőfeszítéssel tudom feldobni a körmömet és rengeteg változat közül lehet választani.


Első lendülettel egy króm port választottam ki (1.49$) , nagyon szerettem volna fényes, krómhatású rózsaszín körmöket viselni. Sajnos a rózsaszín nem jött össze, dacára a promóképnek, az alapszínt teljesen elfedi az ezüst króm, így sok variációs lehetőséget nem hagy. Azért hogy némi extra is egyen benne, felkentem a középső ujjamra az oldható zselé 03-as árnyalatát (ebből a zseléből két változat is érkezett hozzám). 2.99 $-ba kerül, ár-érték arányban azt mondom, érdemesebb egy flakie port venni inkább, olcsóbb és kiadósabb is. Ez a pici tégely mindössze 3 ml terméket tartalmaz (viszont legalább könnyű dolgozni vele).







Ugyanennek a zselének a 08-as változatát tegnap kentem fel egy sötétkék alapra, így azért jobban érvényesülnek a pelyhek. A zselé könnyen terül, gyorsan köt és szép fényes marad. (Itt is a középső ujjamon láthatjátok.)







A következő manikűrhőz is két port használtam fel: a gyűrűsujjamon a legszebb ezüst scattered holo látható, amit valaha kipróbáltam. Átsejlik az alapszín és szépen beleolvad a zselébe (fixmentes fedőbe kell tenni). A többi körmömre szintén a fixmentes fedőlakkba került egy türkiz aurora por (ITT érhető el, a 6-os árnyalat 1.59$-ért.) Ez lett a kedvenc aurora/unikornis porom, teljesen beleszerettem ebbe a fénybe.







Ugyaninnen érkezett még egy arany scattered holo és egy rózsaszín fénypor is (5-ös számú). Nem tudok jó megnevezést mondani a rózsaszínűre, nem igazi flakie és nem is aurora, kicsit darabos de nagyon fényes. Giccsparádé lett a vége, egy napig bírtam elviselni magamon, együtt sok volt az egész. (Midhárom por 1.29$-ba kerül.)





Nagyon izgalmas volt kísérletezni a különböző finish-ekkel, biztosan sokszor fogom még őket használi. Nektek melyik a kedvencetek?



Share:

1 megjegyzés

  1. az ezüst krómpor a pink alapon az egyik kedvencem, ki kell kísérletezni hogy melyik géllakkra/zselére hogy jó alkalmazni, és akkor nem fedi el az alapszínt. :) én fixálásmentes géllakkot uv lámpa alatt 45 másodpercig köttetek és utána teszem bele a krómport, így szépen beleragad de nem fedi el a színt :) szépek amúgy a stiletto (?) körmeid <3

    VálaszTörlés