BornPretty csillámpor - holografikus lézer?


A nemrégiben érkezett BornPrettyStore csomagom része volt ez a bordó-kék színű csillámpor, amit mind közül a legjobban vártam. Holografikus lézer néven fut, ITT megtaláljátok, 0.99$-ba kerül, tehát nem nagy tétel. Ilyen elnevezés után roppant kíváncsi voltam, hogy mit tud majd a körmeimen.

Today's holographic laser powder was part of my latest BornPrettyStore package, and this was the one I was most excited about. It's name made me really curious what effect it could give on my nails.
HERE you'll find this amazing powder, only for 0.99$.



Hát élőben is teljesen lenyűgözött ez a színkavalkád. Szerintem fele-fele arányban vannak benne bordóspiros és sötétkék csillámpigmentek, amik direkt fényben türkizbe illetve pinkbe hajlanak.

Használata a BPS oldaláról merítve:
1. alapszín felkenése, lámpázás
2. fixálásmentes zselé, vagy géllakk felkenése (a fiymentes csak javaslat, nem kötelező)
3. a port a hozzá csomagolt szivacsos applikátorral, vagy szilikonossal vékonyan vigyük fel a körömre és dolgozzuk el
4. zselés fedővel zárjuk (fixmentes javasolt, de nem kötelező)

Ahogy én csináltam:
Bár Dóri javasolta, hogy a készre köttetett, fixmentes BPS fedőlakkra vigyem fel, nekem sajnos azon nem működik, egyszerűen nincs mibe megtapadnia a pornak. Így egy réteg no-wipe top coat-ot felkentem, lámpáztam 5 másodpercig. Így még ragacsos a felülete, de már nem csúszik el a lakk. Ebbe nyomkodtam bele az ujjbegyeimmel a csillámport, míg teljes fedést nem kaptam. Csak ezután köttettem készre az alapot. Erre jött +1 réteg top coat.

Egyszerűen sehogy máshogy nem bírtam működésre késztetni. Ha a megköttetett színes géllakkba applikáltam, akkor egyszerűen nem tudott annyira megtapadni, hogy egy rétegben teljes fedést adjon. Ezen az egy ujjamon így lett 1 réteg fehér géllakk+csillámpor, fedőlakk+csillámpor és fedővel zártam.

Egyébként kellemes dolgozni a porral, bár a szemcsék mérete nagyobb, mint a korábban mutatott rózsaszín sellősnél, érezhetően szemcsésebb a dolog.

This glitter powder contains deep red and deep blue parts, they have a turquise and pink shine effect by direct light.

Here's how to apply:
1.Apply base color (optional).
2.Apply a layer of special top gel, or other gel top coat (non-wipe recommended but not required).
3.Use a sponge tipped eyeshadow applicator, or a silicone brush to buff a thin layer of pigment onto nail surface.
4.Seal with gel top coat.
Recommended to be used over gel topcoat and sealed with gel top coat. Best used with No Wipe Gel Top Coat

Notice: this way I couldn't get the powder work. So here's how I did it: I applied BPS no-wipe top coat as a base, cured it for approx. 5 seconds. This way it's stabile enough but still has the sticky layer. Apllied the holographic powder with my fingertips, cured it for 90 sec.
Closed with a layer of no-wipe top coat.




A manikűr elékszítésében nagy segítség volt a BPS szagtalan folyékony bőrvédője, ezt rózsaszín színben választottam (hát nyilván). ITT beszerezhetitek. Hoztam róla is pár képet, ha még nem találtátok volna meg a tökéletes körömágyvédőt.
Szagtalanként hirdetik és szerencsére nincs is ebben a kijelentésben semmi túlzás. A korábbi folyékony latexeim k.. nagyon büdösek, ennek viszont semmi szaga sincs. Kényelmes a kupakja, jó az ecsete, könnyű felvinni és gyorsan szárad. Ja. és egyben lehúzható. Nem lehet belekötni funkcióját tekintve. A p.csa énem jobban örülne, ha brutál pink lenne az ujjamon is, és nem átlátszó, de hát minden nem lehet tökéletes.

By making this manicure, BORN PRETTY Odor-free Peel Off Nail Latex Cuticle Guard Manicure Nail Art Liquid Tape  provided me great help. I really like it, it's odor-free for real, easy to apply, dries quick and is easy to peel-off . I took some pictures, take a look at it. HERE you can buy it.







Egy szó mint száz, jó kis csillámpor ez, nagyon megszerettem. AZt még nem döntöttem el, hogy megéri-e a macerát, mostanában biztosan nem fogok vele játszani, de a végeredmény megéri a ráfordított időt.

Ti használtátok már valamelyik színt?


Share:

0 megjegyzés