Artistry-vel szépülök



Néhány hete érkezett hozzám az Artistry új, folyékony korrektora tesztelésre, most jövök áradozni róla. Nálam eddig a Catrice folyékony camouflage vitte a prímet korrektor téren, de most vetélytársa akadt.
"Az ARTISTRY EXACT FIT korrektor segítségével eltüntethetjük a piros pöttyöket, a sötét foltokat, és tekintetünket is frissé varázsolhatjuk. A Color Lock technológiának köszönhetően hőségben, párás időben és testmozgás közben is tartós fedést biztosít, és tökéletesen alkalmazkodik bőrünk tónusához. A titok a benne található tahiti gyöngyökben és az optikai prizmában rejlik, melyek fényvisszaverő tulajdonságuk révén teszik láthatatlanná a bőrhibákat. A csomagoláson elhelyezett kis tükörrel ráadásul bárhol megigazíthatjuk sminkünket a nap folyamán!"


El kell ismernem, mindent tud, amit ígér.


A csomagolásával már megvett kilóra. Egy fekete, elegáns papírdobozkában érkezik egy a masszív, négyszögletes üvegcse. Az oldalán valóban egy korrektorozáshoz megfelelő tükör kapott helyet, amit az első használata előtt lehúzható fólia véd a sérülésektől. Támogatnám ha más márkák is bevezetnék ezt a megoldást, mert útközbeni gyors sminkigazításnál aranyat ér.





A korrektort egy ferde, szivacsos applikátorral vihetjük fel a bőrünkre. Nekem nagyon bejön, pihepuha a szivacs, a szűkítő pedig rendesen teszi a dolgát, nem tudunk túl pocsékolósan nagy mennyiséget kivadászni.




És az állaga az, amivel megvett kilóra. El nem tudtam korábban képzelni, mivel tudhat többet egy ilyen árkategóriás smink, mint mondjuk egy drogériás, most viszont már értem.
Hihetetlenül könnyed, krémes állaga van, mégis masszívan pigmentált. A nagyobb pattanások, bőrhibák elkendőzése nem okoz gondot neki, sem a szem alatti karikáké. És mindezt úgy, hogy nem kell hosszú percekig igazgatni, beledolgozni a bőrbe. Felteszem, elkenem és beleolvad a bőrömbe, tökéletesen összemosható az alapozóval. Porral sem szoktam fixálni, mert egyszerűen nincs rá szükség, nem mászkál és nem ül meg a ráncokban (ami nálam csodaszámba megy).







"Így használjuk:
Az applikátorral vigyük fel a korrektort a kívánt bőrfelületre, majd ujjbegyünk segítségével, finom, ütögető mozdulatokkal oszlassuk el. Ha a szem alatti karikákat szeretnénk eltüntetni, fordított háromszög formában vigyük fel a korrektort a szem külső és belső zugától indítva arcunk közepe felé, majd satírozzuk el egy kisfejű ecsettel vagy az ujjunkkal."


Tipp: mostanában rákaptam, hogy vele kontúrozok. Egy-egy csíkot húzok az arccsontom alá, eldolgozom az alapozóval és kész a tökéletesen természetes végeredmény. Nem tudok nem szuperlatívuszokban beszélni róla, mert annyira más mint a korábbi darabjaim és annyira jól működik rajtam.


Itthon elérhető árnyalatok: Light, Light Medium, Medium, Brightener










Ajánlott fogyasztói ár: 9 200 Ft


Ti használtok/használtatok már Artistry termékeket?

Share:

0 megjegyzés