Teszt - BPS geometrikus nyomdalemezek


A legutóbbi BornPrettyStore tesztcsomagomban lapult ez a két geometrai tematikájú lemez. Újabban nagyon vonzódom ezekhez a szabályos alakzatokhoz, amik önmagukban is nagyon fel tudnak dobni egy-egy szimpla lakkozást. Nem is bonyolítottam túl a dolgokat, a színek kontrasztjaival próbáltam élni.


A lemezek egyébként a szokásos jó minőségűek, ha már rájöttünk, melyik nyomdapánánkkal és milyen módon lehet felvenni a mintákat, semmi probléma nincs velük. Az én átlátszó nyomdapárnámnál például a nyors, de határozott rányomás vált be, a görgetéses módszerrel nem veszi fel olyan szépen a mintát.


So these two plates were part of my latest BornPrettyStore package. Lately, I'm fond of these simple but severe patterns. When you find the perfect stamping polish which fits your polish, it's pretty easy to create a pretty manicure.
Quality of the plates is really great, you just need to find the matching method for your stamper.
I decided to use my clear jelly stamper now, and the perfect way for stamping was to push the stamper quickly onto the plate, not rolling.



Ezen a lemezen a szívecskés minták tetszettek meg először, de menet közben a bal felső sarokban levő krikszkraksz is belopta magát a szívembe.







A lemezt az alábbi linken tudjátok megvásárolni, jelenleg akciós, 2.99$-ért.


You'll find this plate on following link, for a discounted price of 2.99$:


http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-nail-stamp-template-image-plate-geometry-l006-p-36243.html


A második lemez első manikűrjét a kolléganőmön követtem el, elnézést kell kérnem mert a körbetakarításra nem volt időnk, rohannia kellett.









Ezt a lemezt pedig ezen a linken találjátok, szintén 2.99$-ba kerül jelenleg. A szállít5ás minden esetben ingyenes, a normál árú termékekre pedig 10% kedvezményt kaptok, ha felhazsnáljátok a CUB10 kódot.


And this plate can be found on the following page, for 2.99$. Worldwide shipping is free, don't forget to use the code CUB10 for 10% discount for the items sold on list pirice.


http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-stamping-template-geometry-design-manicure-nail-image-plate-l054-p-36312.html


Ti mit rendeltetek utoljára a BPS-től?

Share:

0 megjegyzés