Preview: MEXX ENERGIZING illatok

Sziasztok Lányok!

Az alábbi kis összefoglalót a Prestige Products Kft.-től kapott tájékoztató alapján állítottam össze. Sajnos személyes tapasztalatom még nincs Mexx parfümökkel, és a bemutató partyra sem sikerült eljutnom, de kedvcsinálóul jöjjön néhány érdekesség és kép. :)




Új nap, új kezdet: ez a Mexx új illatpárja, a Mexx Energizing, olyan optimista nőknek és férfiaknak alkotva, akik élvezik a mindennapok apró meglepetésit is.  
A MEXX Energizing pont azt az energia löketet adja, amire szükséged van reggel ahhoz, hogy a napod vidáman, optimistán és dinamikusan induljon. Egy igazi nyári nap esszenciája egy üvegbe zárva, hogy bárhol és bármikor újra energiával töltsön fel.

A MEXX Energizing Woman egy friss illat tele pozitív energiával, mely megragadja a szabadság érzését, olyan, mintha bicikliznél egy csodás, harmatos nyári reggelen. Az illat nyitányában a lédús narancs, a ropogós alma és az édes görögdinnye adnak lendületet a vidám reggelekhez. A rózsaszín guava egy csipetnyi egzotikumot csempész a szívillatba, melyet a trópusi málna és a friss rózsa kontrasztja egészít ki feltárva ezzel az illat igazi optimista oldalát izgatottan várva az előtted álló napot. Az alapjegyben a nőiességet az ámbrás és fás jegyek összhangja teremti meg kiegészítve a karakteres pézsmával.

Tele pozitív energiával a MEXX Energizing Man egy friss és vitalizáló illat, mely megidézi egy új nap optimista és boldog kezdetét.
A fejillat energiától duzzad, akárcsak a finom hűvös tiszta levegő reggelente – a friss grapefruit és a narancs egy tiszta vizes accordban olvad össze. Az ápolt férfiasság érzetét a szívben a fehér üröm, a szerecsendió és a cédrusfa adják, olyan érzetet keltve, mint amikor reggel, kipihenten ébredve készen állsz az előtted álló új napra. A férfias frissesség alapját az ámbrás és pézsmás jegyek adják.

A csomagolás tükrözi a MEXX márka imaget: modern, autentikus de mégis van benne valami különleges. Az üvegek letisztult egyszerű vonalvezetésűek, melyeket a középponttól kissé balra csúszott kupak tesz különlegessé. A hatást maga az illat tovább fokozza: az átlátszó parfümfolyadékot életre kelti a színes szívócső, mely friss narancs (MEXX Energizing Woman) és vibráló vörös (MEXX Energizing Man) színeivel a napsugarakat idézi. Ehhez társul a doboz, melynek karakterességét a modern design elemek adják.

És íme, néhány kép, ízelítőül a bemutatóról:




 Ha szagoltátok már, akkor kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve ha használtatok már Mexx parfümöt, akkor a tapasztalatokra! Bátran, csak bátran! :)

XOXO: Blondie

Tags:

Share:

1 megjegyzés

  1. Halihó,ott voltam a bemutatón sőt meg is van az illat,ami naaagyon fincsi!
    Itt el is tudod olvasni a véleményemet róluk: http://beautybymiamay.blogspot.hu/2013/09/parfum-bemutato-mexx-es-travelo.html

    VálaszTörlés