Nyári túlélő-smink 1.

Sziasztok Szépségek!

Rég volt már smink a blogon. Ez a veszedelmes meleg nem is kedves a nagy sminkeléseknek, szemfestéseknek, szóval most egy minimalista, igazi nyári mutatványt hoztam Nektek.
Már napok óta így nézek ki, annyira bejött ez a három perc alatt összedobható szösszenet.


Nagyjából alig látszik, mégis nagyon feldobja a kedvem. Nem árt kicsit lebarnulni a történethez, ez a vibráló korall rúzs a téli fehérségemet agyonütötte.
Szóval az elkészítés lépései: szemhéjalapozóval kezdünk. Erre viszem fel a mozgó szemhéjra a matt homok színű púdert (Sleek Monaco paletta Sand walker nevű színe). Kánikulában alap a vízálló spirál. Idén nyáron a Maybelline The Rocket nevű darabját választottam és szerencsére nem bántam meg. (Félve vettem meg, a blogokon olvasottak eléggé elbizonytalanítottak vele kapcsolatban.) Szépen a helyén marad egész nap, jól építhető, nem tapasztja össze és nem merevíti el a pilláimat. Egyedül azt sajnálom benne, hogy nem elég fekete, legalábbis nem közelíti meg a The Falsies black drama mélységét.
Ja igen, a spirál csak a felső pillákra kerül, alul macerás a bumszli keféjével matatni, meg amúgy is...
Szemek kipipálva. A bloggertalin zsákmányolt Avon color trend púderrel átszaladok az arcomon (BB krém ilyenkor esélytelen, három pillanat alatt folyik le rólam), az almácskákra a MUA kettes számú pírja kerül. Kihúzom a szemöldököm. Utolsó lépés: az előre jó alaposan Carmex-ezett ajkakra kerül korona gyanánt a Rimmel Kate rúzsának 109-es árnyalata. Teljese szerelmes vagyok most ebbe a rúzsba, szívem szerint még alváshoz is felkenném. :)
Végeredmény:



Alapanyagok:


Folytatása következik, vannak még ötleteim a nyár túlélésére! :)

XOXO: Blondie

Tags:

Share:

6 megjegyzés

  1. Ennél többet én sem szoktam ebben a hőségben viselni. :) Nagyon jó lett.

    VálaszTörlés
  2. Mennyire jól áll ez a rúzs Neked :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez a barnaság most feldobja, télen borzasztóan néztem ki vele. :D

      Törlés
  3. Egyetértek az előttem szólóval, nagyon jól áll ez a rúzs Neked! :-)

    VálaszTörlés


  4. Nagyon jól áll a rúzs :)
    Mostanában fényvédőarckrémet, szempillaspirált és rúzst használok, pedig szívesen kenegetném a társaikat is, főleg, h kicsit lebarnultam, nekem is minden jobban áll :D

    VálaszTörlés