Nyári haul

Sziasztok Csajok!

Jóóó rég nem volt mát haul-bejegyzés, igyekeztem visszafogni kicsit a költekezést. Most összeszedtem a június-júliusi eddigi szerzeményeket, meg is mutatom Nektek, hátha kaptok ötletet Ti is! :)


Ebbe a hatalmas, vidám, pakolós táskába az Avon-katalógusban szerelmesedtem bele, és hosszú hetek tépelődése után megrendeltem. Meg kell mondanom, nem bántam meg, imádom hogy mindenem belefér, hogy nyárias és szinte mindenhez passzol.
A kis fekete borítéktáskát Ebay-en szereztem, kemény 5 dollárért, ingyen postával. Van hozzá egy lecsatolható, iszonyatosan műarany színű, hosszú lánc is. Színházba járni tervezek vele ősszel, a többi clutch-ommal ellentétben ebbe legalább belefér a telefon-papírzsebi-forgalmi-rúzs kombón kívül talán még egy kisebb pénztárca is.
A Maybelline The rocket spirált már mutattam Nektek, azóta is változatlanul szeretem, és nem mellékes hogy járt mellé 1 kemény, jó magyar forintért egy Color tattoo is.
A Charly's chocolate factory a Catrice leárazáson vetette rám magát. 699,- akciósan, + egy 10%-os Rosmann-kuponnal még barátibb, 630 Ft-os áron jött haza velem. Fantasztikus ez a szín, meleg csokibarna arany csillámmal, ősszel befutó lesz! :)
Szintén Rosmann, és szintén akciósan: 230 Ft-ért zselés talpbetét az Essence-től (a csomagolást sajnos már kidobtam). Még egy pár mindig elkél egy csajnak. :)
A pirosítóecset szintén akciós, Ebelin a DM-ből. Első használatok után kicsit durva a szőre, de a keményebb píreket szépen felveszi és nem porol velük. 500 Ft-ért bőven megérte.
A primer az Oriflame-től van, olyan 700 Ft körül volt az ára, és a célnak tökéletesen megfelel. A használata után kevesebb BB-krémre van szükségem, jól terül rajt a cucc, kicsit talán tartósabb is. Jó vétel volt.
Műszempillák: fesztivál- és színházszezonra. A Red cherry-re DJKaty blogsale-jén csaptam le, #1 és sokkal szebb élőben, mint az eddig látott fotók bármelyikén. A tincses Revlon-al most próbálkozom először, eddig tincsest csak kozmetikussal rakattam fel. Szerencsére nagyon könnyű a használata, nagyon örülök hogy belevágtam magam is a tincsek ragasztásába, és ez a készlet is nagyon klassz.


Remélem sikerült ihletet merítenetek, vagy talán kedvet csináltam egy kis vásárolgatáshoz. :)

XOXO: Blondie

Share:

6 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Bizony, és sokféle színben van, a drapp is isteni, azt a barátnőmnek rendeltem...

      Törlés
  2. de jó a táska és a szempillaspirál + a szemhéjpúder!

    VálaszTörlés
  3. hol vannak már leárazott Catrice cuccok?:OO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Veszprémben már tuti, nincsenek külön pakolva, hanem az állványon a címkéhez tettek sárga köröket, akció felirattal.

      Törlés