MaxFactor sminktrendek - 2016 ősz/tél



Nem lehet elég korán kezdeni, tartja a mondás. A MaxFactor jóvoltából részt vehettem Pat McGrath vezető sminkes online trendelemzésén, ennek egy rövid kivonatát hoztam el nektek. Lássuk, mi lesz a trend auz idei őszi / téli szezonban.



Pat a divatvilág által ihletve 5 fő irányvonalat határozott meg, név szerint: Artificial Intelligence, Scarlet Fever, Optical Illusions, Smoke Signals and Intendent Spirit.Mindegyiket az extrém vonal, a "mindent vagy semmit" elve határozza meg.


ARTIFICIAL INTELLIGENCE


A gót csajok vonala. Vadonatúj ajakszínek jellemzik, többek között a pasztellkék, és a vibráló narancs (via Paco Rabanne), a kahki; ajakkontúrban megjelenik az ezüst és a barna. A trend követőjét nem érdeklik a szabályok, a bőr festetlennek, szaténosnak vagy teljesen simának, babaszerűnek tűnik. (arany színű pír vagy fehér színű szempillák)









SCARLET FEVER


A vörös ajkak dominanciája. Nappali vagy éjszakai smink, mindegy, a vörös uralkodik. Vezető árnyalatai: a sötétvörös (Victoria Beckham), mély burgundi (Bottega Veneta), folyékonyan fényes (Margiela ) vagy a többszínű (Dolce & Gabbana).









OPTICAL ILLUSION


Fókuszban a highlight és a ragyogó bőr: a nude, tiszta, sugárzó bőr viszi a prímet ebben az irányzatban, például a Valentino, Loewe, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein divatházak szerint. Az új nude vonal a természetes vonásokat hangsúlyozza, selymes-bársonyos finissel.









SMOKE SIGNALS


Újragondolt smokey eye: a füstös szem áll a középpontban, nem csak a fekete tónusokkal. Megjelenik a taupe és a barna is.(Versace, Anna Sui, Diane Von Furstenberg és Roberto Cavalli)









INDEPENDENT SPIRIT


Azoknak a nőknek szól, akik nem állnak be a sorba, individualisták és szeretnek eltérni a normától.  A lélek szabadságát jeleníti meg. (Coach, Prada, Miu Miu)







Ezek lennének röviden a jövő irányzatai. Nekem leginkább a taupe és barna füstös szemek, illetve a burgundi ajkak tetszenek, ezekez biztosan megpingálom magamnak is a komor őszi időben.


Van még egy remek kezdeményezése a MaxFactornak, mégpedig az alábbi weboldalon: http://www.maxfactoracademy.hu/


Mit nyújt a program? Szerintem nagyon ígéretes, nézzétek meg ti is:






Hamarosan elindul a Max Factor egyedülálló programja, a Max Factor Make-up Academy!            
Most segítünk, hogy a saját sminkmestereddé válhass, és még ragyogóbbá varázsolhasd a megjelenésed! Mivel várunk majd?    
  • Mindenki számára szabadon hozzáférhető, kezdő és haladó online sminkleckevideókkal, „lépésről-lépésre” sminkleírásokkal és -illusztrációkkal. Ha tetszik és elsajátítottad a leckét, regisztrálhatsz majd a tanulóink közé, így még több tartalommal és ajándékkal tudunk megjutalmazni!
  • Ingyenes sminktanácsadással az országos Max Factor Make-up Academy roadshow állomások valamelyikén, ahol Szűcs Adrienn, a Max Factor vezető sminkmestere és profi csapata személyre szabott tanácsadást nyújt számodra. Az állomásokra akár be is jelentkezhetsz majd online felületünkön.
  • Nyereményjátékkal, értékes napi és heti Max Factor ajándékokért, valamint fődíjért, az egyéni átalakításért Szűcs Adrienn, a Max Factor vezető sminkmesterének segítségével! A játékban már 1 db, 2016. április 1. és június 30. között a dm, Rossmann, vagy Müller üzletekben vásárolt Max Factor termék vásárlásával részt tudsz venni!


Megéri regisztrálni az oldalra, már pörög a visszaszámlálsá, én már megtettem. Nagyon várom a további híreket, a roadshow kezdeményezést máris imádom, hiszen a nem-Budapestieknek sokszor körülményes eljutni hasonló rendezvényekre, pedig nagy keletje van az orsdzág többi részén is.


Köszönöm, hogy részt vehettem az online streamingen, nagyon érdekes és izgalmas volt élőben hallani az újdonságokról, és imádom az összefoglaló bookletet is.


Nektek hogy tetszenek ezek a sminktrendek? Lesz olyan elem, amit becsempésztek majd a rutinotokba?

Share:

0 megjegyzés