Teszt - Lovely Luxe Girl trendkiadás


Néhány héttel ezelőtt jelent meg a Rossmann polcain a Lovely Luxe girl trendkiadása, tele szebbnél szebb körömlakkokkal és egy holografikusnak beharangozott arcpírral. Kicsit megkéstem a beszámolóval, de még elcsíphetitek a kiadás darabjait.

Én egészen véletlenül bukkantam egy teljességgel érintetlen display-re, és nem bírtam ellenállni a szebbnél szebb lakkoknak. Hármat is hazahoztam, teljesen döntésképtelen üzemmódban, de vajon beváltak-e?
Először a nude lakkot kentem fel, és vártam a csodát. Az üvegben telis-tele van zöld (!) mikrocsillámmal, nagyon a körmeimen akartam tudni. Felkenni kicsit nehézkes volt, sűrű a lakk és az ecset sem segített sokat. Azonban egy vastagabb rétegben tökéletes fedést mutatott, már itt gyanakodnom kellett volna. Aztán produkálta a gyors száradást és ezzel párhuzamosan elrontotta a hangulatomat. Mert ez a lakk nem egy hagyományos fényes finisű darab. Valami meghatározhatatlan finisre szárad, és mattul. Nem homoklakk, mert ahhoz nem elég érdes és nem is csillámlik. Kicsit olyan, mint a concrete/beton finis, de annak sem az igazi. Rücskös, félmatt-szatén, és a fényes fedőlakk sem segít ezen az állapoton túlzottan.
Sok fotó nem is készült róla, akkora csalódás volt, íme amin talán látható, mire kell számítani.


A legnagyobb problémám - és ez a trendkiadás többi lakkjára is vonatkozik - hogy sem a display-en, sem az üvegeken, SEHOL nem tünteti fel a gyártó, hogy ne hagyományos finist várjunk. Szerintem ez a jövőre nézve is felvet néhány problémát, mert hát ki szeret lutrira lakkot vásárolni.

A másik két lakk egy másik hármas-fogat tagjai, és őket már sokkal jobban megszerettem. Mindkettő nagyon őszies árnyalat, tele arany csillámokkal amik nagyon szépen mutatnak és látványosan csillognak közvetlen fényben.

A finis itt sem az igazi mert ezek a darabok is mattra száradnak, bár rajtuk egy fényes fedőlakk már sokat segít, én így hordom őket. Felkenni nem egy álom, de nem is nehezítik meg az életünket és két rétegben csodásan fednek.










Összességében véve vegyesek az érzéseim A nude lakk totálisan kihasználatlan marad, a két színes viszont kedvenc lesz, bár nagyon sajnálom hogy önmagukban nincsen fényük.

A kiadás egyértelmű kincse viszont a holografikus pír.





Mondjuk a holografikus szóról az jut eszembe, hogy az adott dolog mindenféle színben szikrázik, ami nyilván egy arcpír esetén irreális és mókás elvárás is.
Jelen esetben annyit tesz, hogy van egy csodás arany fénye ennek a szépen pigmentált, erőteljesen rózsaszín pírnak. Sok esetben a Nars Orgasm dupe-jának nevezik, ezzel sajnos nem tudom összehasonlítani, viszont a Sleek Rose gold-nál rózsaszínebb, a Milani Rose d'Oro-nál szintén, és van egy Oriflame-es hasonmásom is, ott az arany fény kevesebb.

Nagyon óvatosan kell vele bánni, mert egyrészt erősen porol, másrészt a nagyon pigmentált összetétele miatt hihetetlenül könnyű túlzásba esni vele.
Nagyon puha ecsettel leheletfinoman érdemes belemászni, és lefújni a felesleget az ecsetről.
Eldolgozni viszont már egy álom, szépen satírozható és beleépül a bőrbe, és viszonylag tartós is.

A csomagolása mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni: sajnos nagyon kis olcsó. Repedős műanyag, nyekereg, recseg-ropog. Tekerős a kis tégely teteje, ami praktikus is lenne, ha nem félnék hogy elpattan ha kicsit erősebben húzom meg. Táskába nem merném dobni, de a polcon biztonságban van benne a tartalma.







Nos, ennyi lett volna ez a kis beszámoló, remélem hasznosnak találtátok.

Ti vettetek valamit ebből a kiadásból?

Share:

2 megjegyzés

  1. A lakkok annyira nem jönnek be, bár a bordónak nagyon szép a színe. A pirosító talán ünnepre, karácsonyra és szilveszterre jó lehet, de azért a mindennapokra sok lenne, nem használnám ki. És hát nálunk csak DM van, nem fenyeget nagy veszély :)

    VálaszTörlés
  2. Óóó a DM-ben is el lehet ám veszni... :D

    VálaszTörlés