Kis zsákmányolás év elejére és beszámoló

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek! Kicsit összesűrűsödött még az év eleje is, nagyon remélem hogy a következő hetekben lecsillapodik a rohanás. Hoztam Nektek egy kis képes beszámolót az elmúlt hetek szerzeményeiről.


A fenti kis kupacban a legnagyobb örömet életem első Sigma ecsete okozta. Ez a darab az Extravaganza kollekció E55-ös eye shading tagja, 18k arany borítást kapott. Gondoltam, ha már lúd, legyen kövér, rászántam azt a +2 dollárt az aranyos változatra.
Nagyon szeretem, tökéletesen bevált a teljes szemhéj színezésére, finom puha és tömött a feje. Maga az ecset 15 dollárba került, ehhez volt még egy -10%-os kuponkódom, így 13.50$-t és 12.75$ postaköltséget fizettem. Az ecsetet még nem is tartottam volna túlárazottnak, de a posta így sajnos nagyon drága. Érdemes figyelni a free shipping akciókat, egy blending ecsetet még mindenképpen szeretnék rendelni tőlük.

A Facebook-oldalon már írtam az Essence Óz-trendkiadásnak highlighter darabjáról. Valamilyen rejtélyes oknál fogva az egyik helyi Rossman-ban feltűnt egy tucat ilyen púder és a krémes pirosító, mind vadonatúj. Esküszöm nem értem, hogyan bukkannak elő ilyen lassan egy éves példányok, amikbe még senki nem túrt bele, mert már tavasszal lesegettem az akciós kosarat és csupa használt darab volt benne anno. Na mindegy, örültem, mert teljes áron nem vettem meg, amikor kijött a kiadás, de így 499,-ért képtelen voltam ott hagyni..

Három új körömlakkal gazdagodott a készlet, vagyis azóta még eggyel, de az nem került rá a fotókra. Az OPI karácsonyi kiadásából rendeltem meg a Ski Slope Sweetie nevű darabot, gyakorlatilag ő volt az egyetlen aki izgatott a kb. 20 darab lakk közül. Szerencsére nem csalódtam benne, káprázatosan szép, majd hozok képeket. :) Ebay-ről rendeltem az egyik kedvenc körömlakkos eladómtól, INNEN. A lakk 7,7$ volt, a szállítás csupán +2$, így szerencsére egész olcsón lett az enyém és relatív gyorsan meg is érkezett, 3 hét alatt itt volt. Egy utolsó darabra egy szerencsés ITT még le tud csapni.

Én sem maradhattam ki a Lovely Snow dust őrületéből. Hetek óta figyeltem a drogériák polcait, viszont mikor kint volt és én észbe kaptam, már csak az arany és az ezüst verzió volt kapható, pedig a fehérre nagyon vágytam volna. Mindegy, így az arany jött haza velem és nagyon örülök neki. Világosabb, mint a Moyra sand lakkja, nagyon tetszik.

A harmadik szintén Lovely és véletlenül került hozzám. A Blink blink kollekció része, káprázatos rose gold lakk. Hihetetlen arany fénye van és két rétegben szépen fed, nagyon elégedett vagyok vele. Majd lesz róla is fotó, ha értékelhető fényviszonyokat sikerül elcsípnem. Jelenleg akkora a köd nálunk, hogy a második szomszéd házat alig látom. Mondtam már, hogy mennyire rettenetesen utálom a ködöt?

És az utolsó, nem fotózott darab a Moyra türkkiz sand lakkja, ami régóta kívánságos volt és ma délelőtt véletlenül megláttam egy kicsi drogériában. Kell is nekem nézegetni mindenfele. Igazából az úgy volt, hogy a varrodából baktattam kifele lógó orral, mert képzeljétek, a télikabátom cipzárából kitört egy kis fogacska, így folyton szétnyílt. Na most nem értem milyen megfontolásból, de - tessék kapaszkodni - 4200 Ft-ért cserélik ki a teljes cippet, ez szerintem irgalmatlan rablás, de nincs választásom.... Majd még elmesélem, mi mindenem ment tönkre, totál szívás az elmúlt néhány hétben.

A kis rózsaszín szatén estélyi táska Ebay-zsákmány. A rózsaszín szatén míderemhez rendeltem, februárban vár a színház ismét. 7,89$ volt az ára ingyen szállítással. Nem tudom milyen megfontolásból, de most néztem hogy időközben nem szállítanak Magyarországra, szívás.

A fekete mell alatti bőrhatású míder szintén régi kívánság, szuperül feldob majd egy egyszerű fekete vagy fehér blúzt. Liciten nyertem, 4,58$-ért ingyen szállítással, szóval boldogan tapsikoltam. Ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem. :)


Itt pedig a téli készletem egy része, minden az Ebay-ről. Ja nem, a szürke, csillogó sálat egy kínai boltban vettem 1200 jó magyar forintért. Imádom, ezüstös flittereket varrtak rá, jó puha és meleg és hosszú, nagyon csajos.
A szürke kesztyű olyan 2 dollár környékén volt, sajnos már nincs meg a link a vásárlások történetében, de tuti hogy ingyen volt a posta. A kézmelegítő olyan 3 dollárba került, szintén ingyen postával, a sapi pedig megint csak 2 dollár körül. Imádom az Ebay-t, ezt mondtam már? :)

Életem első harisnyatartója, de hát egy nőnek ilyen is kell, legalább egyszer az életben. 8,07$-ba került, ingyen szállítással érhető el ITT, több méretben, de van más színben is ennél az eladónál.
Hozzáillő combfix fillérekért: 1.33 dollár + ingyen posta, elvileg selyem, INNEN. Fogggalmam sincs, milyen egy eredeti selyemharisnya, de ez a darab tényleg elég selymes és vastag is, nem olyan kartonos vékony vacak.

Ezeknek örültem mostanában. Vissza kell fognom újabban a vásárlást, megcsappant a bevétel (sajnos nem rajtam múlik, reménykedem a javulásban), illetve valahogy úgy érzem most mindenem elromlik. Kezdte a konyhai csap, amit két hétig próbáltam kitisztítani, aztán végül szifonlecsavarozással gyógyítottam, most meg eresztett az illesztéknél, mehetek tömítést venni és szerelni.

A legnagyobb bánatom, hogy a kisautóm is beteg lett. Épp indultunk volna futni a barátnőmmel, beülök, nem indul. Remek, lemerült az akksi, talán csak mert 2 hete nem használtam már. Bebikázzuk, elindulunk, még nem is volt olyan vészes a dolog. Lefutottuk a kis körünket, visszaülünk, elindul, éljen. Csakhogy ezzel nincs happy end, valami olyan botrányosan köhög és fújtat és nem is tudom milyen hangokat ad ki, hogy borzalom, villognak a visszajelző lámpák, de mind!, és alig halas egyesben. Most áll itt szegénykém az udvaron és várja a szerelőt, mert egyrészt el nem merek indulni vele, másrészt meg megint lemerült az akksi szóval amúgy sem tudnék menni vele. Kérlek szurkoljatok, hogy olcsón meggyógyítsák, mert ha motor-probléma akkor most egy darabig kocsi nélkül maradok, és már így is nagyon elveszett vagyok nélküle. Arról nem beszélve, hogy elég macerás lett így az élet, kisgyerekkel kocsi nélkül, bevásárlás-ügyintézés a jelenlegi időhiányommal fűszerezve. Tudom, hogy mások is túlélik és nem panaszkodnak, csak mikor már így megszoktam és megszerettem őt, nagyon hiányzik és nagyon megkönnyítette a mindennapokat.

Ezt tetézte a kabát-cipzár elromlása, és mivel amúgy is olyan fergetegesen szar volt a kedvem a kocsi miatt, ezzel a manőverrel a sors előhúzta belőlem a hisztérikusan sírva-röhögést, amikor már ideges sem vagy hanem így a megőrülés határára sodródsz.
Na jó, így leírva elég banális problémák, mindenesetre pont nem hiányzott egyik sem a nyugalmam fenntartásához.

Köszönöm ha végigolvastátok a nyavalygásomat is, sajnos nem mindig tökéletes az élet, de reménykedjünk hogy minden gyorsan jóra fordul.



Nektek hogy telnek a napok?

XOXO: Blodnie



Tags:

Share:

13 megjegyzés

  1. Nagyon jó dolgokat vettél :)
    Én utoljára ezeket vettem : http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/01/haul-essence-beauty-women.html ( ha érdekel nézd meg )
    Szép napot :) !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó megnéztem, a thermo lakkért irigy vagyok. :)

      Törlés
  2. Fel a fejjel, újra kisüt majd a nap és elmúlnak a problémák!
    Anno amikor nekem elromlott az autóm, hihetetlenül meg voltam lőve - buszhoz igazodni (ráadásul az akkori munkahelyem a város szélén, ahova alig jár busz...), nem könnyű, főleg ha az ember megszokta a kocsi kényelmét...

    Irigyellek, hogy találtál Lovely lakkokat, én akármikor mentem, egyet sem találtam (no persze nem mintha nem lenne elég körömlakkom :-D
    A kedvencem a képekről a rózsaszín szatén kis táska, nagyon aranyos darab, olyan kis szemvidító! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a biztatást, reménykedem. A gyerek ma ült először helyi járaton, teljesen döbbent volt és élvezettel nyomkodta a leszállásjelző-gombokat.:) Ma néztem a Rossman-ban, még volt arany és ezüst Lovely is. Szívem szerint bemennék a plázába is, hátha, na de ugye a fránya kocsi....

      Törlés
  3. Blondie,
    vennél esetleg megbízásból nekem? Itt egy db sem volt már egyik színből sem :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper dolgokat vettél :) És fel a fejjel, drukkolok az autó miatt :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kis cuccok, és fel a fejjel! Amúgy ezt így elképzeltem, hogy kb úgy tolod ahogy én szoktam, mikor annyira felidegesítem magamat, hogy egyszer csak minden átmenet nélkül nekiállok az egészen vihogni... :D

    VálaszTörlés
  6. Hát ez pontosan így szokott lenni, sikítva hangosan röhögök az egész életen olyankor! :)

    VálaszTörlés
  7. Fel a fejjel! :) Legalább ezek a szép dolgok felvidítanak majd kicsit! :) Az az OPI lakk annyira szép! A Lovely sand lakkjait én is megvettem végre, kivétel a fehéret, mert azt még sehol sem láttam, de úgyis meg fogom szerezni! A Sigma-nál viszont nagyon durva a szállítási költség :o

    VálaszTörlés
  8. A mi autónk is fújtat és prüszköl. és sajnos úgy néz ki, a központi számítógép a ludas. Szerelni eddig négyből négyen nem tudták, megvenni pedig nagy kiadás lenne. Most áll a ház előtt, és csak néha indítjuk be az aksi miatt :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó nagyon szurkolok, teljesen elkeserítő, ha kiesik a kis családtag a körforgásból.

      Törlés