Őszi gardróbfrissítés - Poppy Apparel webshop


Lassan vége a nyárnak, közel a pulcsis-kiskabátos idő, így itt az ideje néhány új darab beszerzésének. Ha - hozzám hasonlóan - ti sem szerettek boltokat járni és tömegverekedni egy-egy érdekesebb ruháért, akkor a Poppy Apparel webshop ideális hely lehet a gardróbfrissítésre. 




A webáruház nagy előnye a többi társával szemben, hogy a világ 3 különböző országában (Németország, USA és Kína)van raktára, így jó eséllyel akár 2 héten belül megérkezhet a rendelésünk. 
50 dolláros rendelési érték felett díjmentes a házhoz szállítás, ami plusz jó pont. (Ezen összeg alatt 6 dollár a postaköltség, ami még így sem vészes kategória.) 
Az árak hasonlóak a hazai fast fashion üzletek áraihoz, viszont  a termékskála szélesebb: külön kategóriában gondolnak az elkötelezett feministákra, a vegánokra és a molettekre is.

Összeszedtem nektek pár kedvenc darabomat is, illetve mindenképp nézzetek körül a https://poppyapparel.com/ weboldalon. Start-up cég, így a termékskála is folyamatos bővítés alatt áll, érdemes vissza-visszanézni.
Ha pedig vásároltok is, használjátok a klaaresz10 kódot, amivel  a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt kaptok!











Tags:

Share:

0 megjegyzés