A Hungarian open Europe cup 2018-on jártam az Artistic nail design-al



Az Artisctic nail design kedves meghívásának köszönhetően tegnap részt vehettem a cég sajtótájékoztatóján, ami szerencsés módon egybeesett a A Hungarian open Europe cup 2018-as versenyével, erről olvashattok most. Sokat fotóztam, hogy ti is átélhessétek ezt az élményt.

A rendezvény évente kerül megrendezésre, idén az ötcsillagos New York Café Palace adott otthont az eseménynek. Magyarország legnagyobb presztízs értékű szépségipari rendezvényén kiállítók, fellépők, versenyzők és támogatókat, azaz a magyar szépségszakma vesz részt. A tavalyi rendezvényen 2000 látogató, közel 300 versenyző, 50 szépségipari cég és közel 150 fellépő volt jelen, szerintem idén is közel ennyi ember fordult meg itt.



A sajtótájékoztató előtt az Artistic gondoskodott arról, hogy jó hangulatban ülhessünk le, így a zökkenőmentes regisztrációt követően kedvesen üdvözöltek és megvendégeltek minden résztvevőt.


A körülbelül egy órás tájékoztató során a cég nemzetközi értékesítési vezetője, Christian Lacheny, a cég vezetője és kreatív igazgatója Alisha Rimando (világbajnok körömépítő bajnok) és Csukovics Andrea, az Artistic nail design Hungary magyarországi ügyvezetője ismertette velünk történetüket, jövőképüket és az aktuális trendeket.



Christian Lacheny 

Alisha Rimando


"Alisha 18 év munkatapasztalatával járul hozzá a cég fejlődéséhez. Egyedi látásmódjának köszönhetően - mely párosul a kiváló szakmai tudásával és tapasztalatával - érték el a cég rohamos fejlődését és terjedését a körmös piac világában.
Nagy büszkeség, hogy a cég kiváló termékekkel rendelkezik, széles skálával, egészen a sima lakkoktól a por+folyadék rendszerig, megtalálhatóak a különböző termék családok. Ezek a termékeink folyamatos tesztelések alatt állnak a saját laboratóriumainkban, mellyel megpróbáljuk kiszolgálni a jelenlegi piac igényeit és elvárásait.
A cég a sikereit, saját művészei által érte el, hisz maga oktatta ki saját szakembereit azáltal, hogy a megfelelő termékeket adta a kezükbe és így együtt fejlesztették tovább.
Köztudott, hogy egy tökéletes termék abban rejlik minél több mester áll a háta mögött. Egyre többen nyernek versenyeket, bajnokságokat azáltal, hogy a termékeket használják.
Fontos szerepet játszik a cég fejlődésében a termék fejlesztés mellett a munkaerő képzése, hiszen belátták azt, hogy úgy válhatnak profikká, ha mind a termékeket és szakembereket egyaránt folyamatosan fejlesztik és képzik. A márka magja a kivételes színek. Minden árnyalatunkat egyedileg az inspiráció révén tervezünk meg, és saját egyedi történetük van. Évente 6 kollekciót állítunk elő, hogy folyamatosan biztosítsuk a körömművészek színpalettáját.
A több mint 150 gyönyörű gél lakk mellett az Artistic Nail Design professzionális körömművészeti eszközöket és kivételes minőségű kemény zseléket és kiváló minőségű LED-es lámpákat kínál. Ezt bizonyítja az is, hogy termékeit egyre szélesebb körben kedvelik, a frissen végzett szakmabelitől a profi körmösökön át, egészen a hollywoodi sztárokig."


Mivel a tájékoztató után lehetőség nyílt kérdéseket feltenni, megérdeklődtem Alishától, miben látja ő kiemelkedőnek az Artistic-ot a piacon jelen levő többi márka között. Így tudhattuk meg, hogy a cég összes szakembere körmös végzettséggel rendelkezik, illetve a szakmai tudás mellett elhivatottság és szorgalom jellemzi a munkatársakat. Ennek köszönhető, hogy a világ piacain évek óta stabilan kiemelkedő helyen vannak jelen.

A részvételt a cég a székünkön elhelyezett ajándékcsomaggal is megköszönte, így került a birtokomba egy ígéretes reszelő, egy szuper cuticula ápoló olaj és egy Colour revolution körömlakk az aktuális trendkiadásból. A Meet me backstage árnyalat a Bohemian rapsody c., jelenleg elsöprő sikerrel futó mozifilmhez kapcsolódó kollaboráció eredménye, a kiadás hat csodás árnyalatot tartalmaz. (Hasonló együttműködés létrejött már a Baywatch mozifilm kapcsán is.)
A színek kaphatóak géllakk (Colour gloss) és dip system (Perfect dip) változatban is, továbbá létezik saját márkás polygéljük is Putty néven, így minden felhasználó megtalálja a maga számára tökéletes megoldást. (Hamarosan lesz review is a lakkról, de előre megsúgom, teljesen lenyűgözött már az első percben is.)

Ha újdonságra vágytok, akkor a legújabb színeket évente hat kiadással garantálja a cég, egyébiránt jelenleg 150 árnyalatból választhatunk.




Bónusz programként élőben csodálhattuk meg Alishát munka közben, aki Nyári Dia színésznő(Barátok közt) egyik ujjára készített egy csodás, transzferfóliával készített kreációt.




A rendezvényen egyébként rengeteg neves cég képviselte magát, így a szakmai vásáron találkozhattak az érdeklődők a professzionális smink, haj- és körömápolás minden támogatójával.



Nagyon élveztem ezt a délutánt és külön örülök annak, hogy egy újabb szuper márkával ismerkedhettem meg. (Egyetlen gyenge pontja volt a sajtótájékoztatónak: a tolmácsolással megbízott hölgy sajnos nem állt a helyzet magaslatán, így néha sajnos teljesen más kerekedett ki végeredményként, mint ami valójában elhangzott. Remélem, a szervezők a jövőben erre is még jobban figyelnek majd, kár ezzel elrontani az egyébként kimondottan pozitív élményt.)

Ha a ti érdeklődéseteket is felkeltette a márka, az alábbi weboldalon megtaláljátok a teljes termékskálát.   https://artisticnail.hu/
Ha pedig vásárlás előtt kipróbálnátok a termékeket, a Corvin plázában láttam egy szimpatikus körmös kuckót, akik velük dolgoznak.

Ti használtatok már bármit az Artistic nail design-tól?

Share:

0 megjegyzés