Adós vagyok - AVON újdonságok

Nagyon nagyon el vagyok maradva néhány Avon termék bemutatásával, amiket ugyan becsülettel teszteltem, de befotózni egyszerűen nem volt időm Nézzétek el kérlek, hogy most az egyszer csak a promóképeket hozom, többé nem fordul elő de nem akarok már tovább várni vele...


Az első, amiről mindenképp tudnotok kell, az a NutraEffects termékcsalád arctisztító teje. Komolyan mondom, ez zseniális!!!! Nem  elég, hogy parabénmentes - ilyenkor sok mindent elnézek egy terméknek - de hibátlan is. Az arctisztítás utolsó előtti lépése nálam, zuhany előtt felkenem, tusolás közben lemosom, utána már csak a fekete szappan marad. Szupersima, szuperpuha, hidratált és szép bőrt eredményezett. Extra öröm, hogy pumpás adagolója van, sokkal egyszerűbb így a használata is.

"A téli hideg próbára teszi bőrünket, amely így könnyen kiszáradhat, ezért ne feledkezzünk meg a megfelelő ápolásról akkor sem, ha éppen az arcbőrünkről van szó. Ezt a gondoskodást pedig már érdemes az alapoknál, arcunk tisztításánál kezdeni. Még az éjszakai arckrémünk felvitele előtt, használjuk az AVON True Nutra Effects hidratáló arctisztító tejet, amely mélyen tisztítja a pórusokat és hatékonyan távolítja el a sminket. Tökéletes a száraz, érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre is, hiszen a hipoallergén arctej B5-provitaminnal nyugtatja és mélyen regenerálja a bőrt. Mindemellett parabén-, ftalát- és színezékmentes, illetve bőrgyógyászatilag tesztelt.
Ajánlott fogyasztói ár: 1 299 Ft"


A másik bejövős darab az Imari kölnisorozat új darabja, a Fantasy. Be kell vallanom, ezt z illatot jobban szeretem, mint az Elixir-t, jobban illik hozzám. Játékos, gyümölcsös, édes, igazikis tavaszi darab. A narancs csomagolása is tavaszvárós. Egyetlen bánatom vele kapcsolatban a tartóssága, ugyanis 2-3 óra után alig-alig érzem, 4 óra ,úlva erősen ajánlott frissíteni mert nem bírja az egész napot. Jó, mondjuk kölni. Annak viszont igen jó.

"Januárban az Imari illatkollekció egy új, egzotikus taggal bővül. A kölniben az ázsiai nashi körte, a titokzatos jázmin és a karamellizált mogyoró illata keveredik az édes vanília és a kasmírfa aromáival, így alkotva egy lenyűgöző fás-orientális illatot.
Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft"


Ismét egy bevált termék. A Care család termékeit nagyon szeretem, olcsón juthatunk jó minőséghez. Ezúttal sem kellett csalódnom, a többfunkciós kókuszolajos krém valami zseniális. Az extrém fagyban kiszáradt bőrömet pikkpakk rakta rendbe (nem kellene ellustulni a mindennapos testápolózást...). Az illata szuper, a tégely hatalmas, a krém roppant sűrű és kiadós. Hamar beszívódik és isteni illatot hagy a bőrömön. Kézkrémnek is jó, lábra is kenhetjük, szuper darab.

"AVON Care kókuszolajos termékcsalád
A kókuszolaj varázslatos erejével
A kókuszolaj nagyon sokoldalú, számtalan módon felhasználható anyag, amelynek rengeteg jótékony hatása van. Ez a csodás ápoló olaj a fő összetevője az AVON Care legújabb termékcsaládjának, amely intenzíven táplálja bőrünket és ínycsiklandó illatával kényezteti érzékeinket. A mesés hidratáló hatását már a krémtusfürdő használatánál is érezhetjük, hiszen a fürdés alkalmával kondicionál és táplál, miközben kíméletesen tisztít. A gazdag állagú, többfunkciós krém bársonyos formulájának köszönhetően valósággal körbe öleli bőrünket, miközben hihetetlenül puhává varázsolja azt. Így kellemes komfortérzetet nyújt még a nagyon száraz bőrnek is. Ugyanakkor arcunkról se feledkezünk meg! Erről a könnyű állagú, kókuszolajat és E-vitamint tartalmazó arckrém gondoskodik és varázsolja mennyeien hidratáltá és simává arcbőrünket. A téli hideg során naponta többször is ápoljuk kézfejünket a kókuszolajos kézkrémmel, amely puhábbá és simábbá varázsolja kacsóinkat.Ajánlott fogyasztói ára:AVON Care Kókuszolajos többfunkciós krém: 929 Ft "


Még mindig a krémeknél maradva: a FootWorks család vaníliás-barnacukros lábkréme valami zseniális! Olyan illata van, hogy szívem szerint a számba nyomnám a tubus teljes tartalmát. Na jó, ízre biztos nem finom, de ez az illat szuper! A lábamra így télen önmagában azért kevés, de tavasztól őszig tökéletes választás lesz, nagyon finom selymes bőrt csinál.

"A téli időszak alatt sem szabad megfeledkeznünk lábfejünk ápolásáról, a sima tapintású bőr ilyenkor is jár nekünk. A vanília-kivonatot és barna cukrot tartalmazó lábápolók kisimítják és hidratálják a bőrt, miközben relaxált érzést nyújtanak. Először vegyünk nyugtató lábfürdőt, amely felfrissíti és megnyugtatja a fáradt, fájó lábakat, majd távolítsuk el az elhalt hámsejteket a lábradír segítségével, így varázsolva simábbá és puhábbá a láb bőrét. Végezetül a lábápoló krémmel tápláljuk lábfejünket, aminek segítségével az mennyeien puha és hidratált lesz. Ajánlott fogyasztói ára: FootWorks Vaníliás hidratáló lábápoló krém barna cukorral: 779 Ft"


Fürödni is szoktam ám, bár ezt az áfonyás-narancsos habfürdőt csak tusolással pacsáltam el. Meglepően jól működött, zselés állagú és kellően sűrű is tusoláshoz, a gömbflakon tetején sem volt szerencsére az az életet megkeserítő szűkítő, jól lehetett adagolni. Nagyon hamar elfogyasztottam, finom édes az illata, annyi a problémám vele hogy ez az illat sajnos nem tartós, tusi után már nem is érezhető.

"A karácsonyi időszak jellegzetes gyümölcseinek illatait élvezhetjük az AVON gömb alakú habfürdőinek használatával. A zamatos áfonya és a karakteres narancs illatakkordjai keverednek az egyik variánsban, míg a másik változatban a piros bogyós gyümölcsök illata csábítja el érzékeinket. A bársonyos habok között pedig igazán jólesik relaxálni egy kicsit.
Ajánlott fogyasztói ára: Áfonya és narancs habfürdő: 749 Ft"


Utolsó pár előre fuss: az egyetlen l olyan dolog, ami nekem sajnos nem vált be. Ez nem a Mesmerize Red parfüm hibája, csak abszolút nem az én illatvilágom és nem is a 30-as korosztályé. Anyukámnak adtam, ő lelkesen fújkálja, jól is áll neki, rajta én is boldogan szaglászom. Boldogan írnék róla többet, de egyszerűen nem tudok, mert annyira nem tudtam magam beleképzelni ebbe az illatba.

"Legbensőbb vágyainkat keltheti fel egy érintés a szerelmünktől, egy futó pillantás kiszemeltünk felől vagy akár egy izgalmasan bódító illat is. Az AVON kedvelt Mesmerize illatkollekciója új, tüzes parfümpárossal bővül, amely az igazi szenvedély illatát zárta üvegcséibe. A női variáns a friss bergamott, az aromás fahéj és a lenyűgöző pacsuli illatjegyeinek csábító elegyével hódítja meg az ellenkező nem tagjait. A férfi változatban található friss mandarin és aromás kardamom keveredik a fás illatjegyekkel, amelyek elvarázsolják az érzékeket. Csábításra felkészülni!
Ajánlott fogyasztói ára: Mesmerize Red for Her kölni: 4 099 Ft"

Nektek mi az az Avon termék, ami ezen a télen nagyon bejött?




Share:

0 megjegyzés