Véletlen találkozások - Avon Ideal Flawless kőpúder



Vannak találkozások, amelyeket a sors rendelt el. Esetemben ez a sminkek istennője lehetett. Sosem rendeltem volna kőpúdert katalógusból, bár ennek az okát meg nem tudom mondani. Egy véletlen csomagkeveredés folytán jutott el hozzám ez a darab, nagyon köszi ezúton is az Avonnak hogy megtarthattam, és annak is aki megrendelte.


Ünnep csomagolásba bújva találtunk egymásra, és egyre jobb barátok lettünk. Lehet nem hiszitek el, de most is itt lapul a táskámban, a munkahelyemen. Annyira szuperül fel tudom frissíteni magam vele napközben, hogy hihetetlen. Strapabíró, masszív csomagolásban lakik, így bátran hurcibálom tömegközlekedésen, iskolába rohanva és satöbbi.


Hát ez most egy hirtelen jött, nagy ömlengés volt, de ez van, néha így jár az agyam. Light medium árnyalatban lett az enyém, ez a "sötétebb" árnyalat a két változat közül.





Így néz ki ő. Púderecsettel ajánlott a felvitele, alapozó fölé mindenképpen. Én bevallom, hétvégén mikor csak a boltba kell leugranom, magában felpamacsolom a nappali krémem fölé ezzel a kis fehér pufnival, és ennyi fedés és mattítás bőven elég is ilyen komoly programhoz.
Hivatalosan: "A bőrszínhez igazodó, különböző formájú pigmentek lehetővé teszik, hogy a fény áthatoljon rajtuk, mely így tökéletesen láthatalan fedést és hibátlan arcbőrt eredményez minden szemszögből."


Szeretem azt a békebeli púderillatot, amit érzek a felvitele közben, viszont nem zavaró és őillanatok alatt elillan. Mindent tud, amit egy púdertől elvárok. Mattít, egységesíti a bőrképemet, nem ül meg a ráncokban. Tratósságot szerintem nem érdemes latolgatni, más a bőrünk, és azt is kétlem hogy létezik olyan púder ami kiállja az egész napi hercehurcát.  Abszolút nem komedogén, nem hoz ki pici pattikat.


Árkategóriájában jó kis darab, nálam a csomagolása miatt átlag felettiként vizsgázott. Remélem jó ideig barátok lehetünk, nektek pedig bátran ajánlom, tegyetek vele egy próbát.






És ez itt a reklám helye: ha tetszett/ek a bejegyzés/ek, kérlek titeket, lájkoljátok a blog Bloglovin' avagy Facebook-oldalát itt, a jobb oldalo oldalsávban, nehogy lemaradjatok a friss posztokról. :)

Share:

0 megjegyzés