Új - Catrice - marina hoermanseder



Márciusban érkezik a Catrice második kollaborációjának eredménye Marina Hoermanseder-rel, amelyet a tervezőnő tavaszi/nyári kollekciója, valamint övcsatja ihletett.
A kiadás domináns színe a pasztel-rózsaszín, ami nekem például nagy kedvencem. A csomagolás is nagyon modern, csajos, szóval bármit vásároltok is meg, bátran elővehetitek a szép kis holmikat a táska mélyéről.






Természetesen helyet kapott a kiadásban egy szemhéjpúder-paletta (C01 EYEconic Straps), ami 4 igazán bájos, üde tavaszi árnyalatot tartalmaz és tökéletes nappali szemsminket készíthetünk vele:




Érkezik még 2 rúzs is, rosegold csomagolásban, nude (C01 Rose Bloom és C02 Fuchsia's Flower)és vibráló pink színben, krémes formulával és fényes finissel.




Nem maradhat el a highlighter sem, ami most gyöngyök formájában található meg a kiadásban és C01 Crystal Skin néven szerepel.




Most egy izgalmas, golyós kiszerelésű krémpirosítót kapnak a formula rajongói, mely púderes textúrává alakul felvitelt követően. C01 Blushed Blossom néven keressétek.




érkezik még 3 fényes és egy matt finisá körömlakk, csatos csomagolásban:




Sorban: C01 Fuchsia's Flower, C02 Nectarine Butterfly, C03 Cote D'Azur-Flair, C04 Garden View


Igazi kis kuriózum saját kistáskában lapuló highlighting ecset. Prémium minőségű, vastag és puha sörtéi ideálisak a púderes textúrájú highlighterek felviteléhez.




És végül kapunk egy nagyon csajos nesszeszert is, amibe belepakolhatjuk a kedvenceinket:




Én már nagyon várom a rúzsokat és a lakkokat. Ti mire vetettetek szemet?

Share:

0 megjegyzés