Avon - króm hatású szemhéjtus - fesztiválkellék!















Még a júliusi Avon újdonságok között tűntek fel az új, metálós-króm hatású szemhéjtusok. Imádom a merész, élénk tusvonalakat, így mindenképpen szerettem volna kipróbálni ezt a verziót is. Végül a lilára esett a választásom, hiszen arany színű tusom már van, a türki jelenleg nem passzol a színeimhez, az ezüst még úgy sem, feketém is van már.  A bronz meg valahogy nem mozgatott meg. Még a Shimmering Amber tűnt nagyon érdekesnek, de az ennyire natúr tusokat valahogy nem tudom kihasználni.


Amit ígér: "Hangsúlyozzuk szemünk vonalát ragyogó és vibráló színű kontúrokkal nyáron! A hat krómhatású árnyalatban kapható folyékony szemhéjtusok mesésen festenek a napfényben, ráadásul nem maszatolódnak. A praktikus applikátor könnyű használatot tesz lehetővé, így pillanatok alatt különleges szemsminket varázsolhatunk magunknak.!




Lényeg a lényeg, megérkezett a tus és fel is avattam gyorsan.






Ebben a fekete kartonban jutott el hozzám, ami jó gondolat, mert így a metálos-fényes kupakot nem éri bántódás, nem lesz karcos. Jó, mondjuk ez engem pont nem érdekel, mert elsősorban a beltartalmát szeretném használni, de mondjuk fürdőszobadísznek sem utolsó.


Kicsi, szivacsos appikátor rejtőzik a hosszú nyelű kupkban. Ezzel relatíve biztos kézzel, szépen tudun tusvonalat húzni. A tégely száján kicsit tág a nyílás, nem húzt le elég anyagot a szűkítő, így azért egy picit kell vele ügyeskedni, ha nem akarjuk eláztatni a szemhéjunkat.




Egyébként elég folyós a tus maga, így könnyű szépen terelgetni a szemhéjunkon. Az applikátorába viszont picit bele tudok kötni: nekem nehéz volt egyenletesen felvinni a festéket, a vonalam közepén mindig produkált egy üres sávot, amit aztán fel kellett töltögetni. Jó hír, hogy nem nehéz így építgetni. Annak ellenére sem, hogy gyorsan szárad és aztán már atombiztosan csücsül a helyén. Nagy plusz pont a nyári melegekben.


A színét kicsit élénkebbnek, vadabbnak, nyáriasabbnak képzeltem. Nekem ez a szín inkább tavaszi-őszi sminkben elképzelhető, de akkor nagyon jó szolgálatot fog majd tenni. Hideg, picit talán szürkés tónusú ez a lila, kicsit a levendulára emlékeztet, amikor fakul.






A képek elég jól visszaadják a színét és a fényét is. Nem mondom, hogy kötelező darab, de akciósan beszerezve szerintem senki nem fog csalódni benne.




Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft


Ti szeretitek a színes tusokat?

Share:

0 megjegyzés