Hajápolás az új Inecto Naturals termékekkel + Sajtó



Ismét az a megtiszteltetés ért, hogya takemeshop.hu jóvoltából az Inecto Naturals új, argános hajápoló termékeit tesztelhettem. Hoztam is egy ajánlást nektek, illetve egy csodás kezdeményezésről is olvashattok. Fénykorát éli az argánolaj a szépségápolásban, így nagy örömömre az Inecto is előrukkolt a saját termékeivel ezzel a csodaolajjal. Mivel a kókuszos hajvégápolójuk korábban már nagy kedvencemmé vált, érthető hogy nagy várakozással kezdtem használni az új verziót is.




Maga az olaj egy átlátszó, hengeres műanyag flakonban lakik és 100 ml-t kapunk belőle. Maga az olaj is átlátszó, a formulája nagyon sűrű.
Amit tudni kell róla:
"A Tündöklő Csillogás Argános Hajolaj elengedhetetlen kelléke a száraz haj ápolásának. Használatával a haj hidratált, selymes és ragyogó lesz.
Organikus argánolajat tartalmaz mely selymessé, könnyen kifésülhetővé és ragyogóvá varázsolja a száraz és nagyon száraz hajat. Megvédi a hajszálakat a formázás okozta károsodástól, és tökéletesen hidratálttá varázsolja őket. 
Használat: Egy borsószemnyi adagot simíts el a nedves hajon. Majd szárítsd meg, formázd és élvezd hajad ragyogását! Vegán termék. A termék előállítása során nem végeztek állatkísérleteket."


No, hát a használata gyerekjáték. Praktikus, csőrös adagolóval, pumpás mechanizmussal könnyen juthatunk hozzá az anyaghoz.




A formula, ahogy már írtam, kinyomva elég nehéz és sűrű érzetet kelt. (Én a középhosszú hajamra 4 pumpálásnyit szoktam használni.)  Ennek ellenére nagyon könnyű eloszlatni a hajon, pikkpakk selmyessé teszi a száraz végeket. Azt tudni kell, hogy erősen szilikonos érzete van, viszont szerintem a hatásából ez nem von le.
A lényeg, hogy épp olyan selymes és sima, könnyen kifésülhető lesz a hajam, mint a kókuszos testvérétől.
Az illata igazából nagyon enyhe, argános, a hajra kerülve már nem is érezni, de én épp ezt szeretem benne.


A törölközőszáraz hajamra viszem fel, majd fél órára törölközőbe csavarom a fejemt. Így szárítózás előtt még szárad a hajam természetes módon is, illetve van ideje a hatóanyagoknak beszívódni. Száraz hajra nem ajánlom, összetapasztja a hajvégheket és zsíros benyomást kelt.
Az ára 1399 Ft.


A másik termék egy intenzív hajregeneráló pakolás, szintén argánolajjal.







"Az Inecto Regeneráló Argános Hajpakolás mélyrehatóan táplálja és hidratálja a sérült és igénybevett hajszálakat, valamint segít megőrizni a haj eredeti csillogását. 
Használat: oszlasd el a nedves hajon, és 3-5 percig hagyd hatni. Ezután alaposan öblítsd le hajad meleg vízzel. Lehetőleg kerüld a szemmel való érintkezést. Szembe jutás esetén azonnal öblítsd ki bő vízzel. Vegán termék. 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A termék előállítása során nem végeztek állatkísérleteket."



Ez egy közepesen sűrű, fehér krém, amit csavaros kupakkal ellátott flakonból nyomhatunk ki. Viszonylag könnyű adagolni, én egy jó diónyi mennyiséget szoktam samponozás-öblítés után eloszlatni a hajamon. Alaposan belemasszírozom a hajvégeimbe, majd kiöblítem. Instant simább és puhább lesz tőle a hajam.


Az ára 1199 Ft, ezért 150 ml terméket kapunk.


Most érdemes Inecto termékeket vásárolnotok, ugyanis Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.
Erről már volt külön poszt ITT a blogon, illettve további részleteket a kampány weboldalán olvashattok.


Ti szeretitek az Inecto termékeket?

Share:

0 megjegyzés