BornPrettyStore - Sicily Past



Ha erre a lakkra gondolok, egyből eszembe jut az X-men - Days of future past, a név egybecsengése miatt - nyilván. Egyébként ha jobban belegondolok, tényleg egy viszonylag futurisztikus színről van szó, ami most ősszel remek választás. Adott egy minimálisan padlizsánba hajló, barnás-bordó alap, kicsit crelly, teleszórva holo csillámmal. 
Egyébként egy viszonylag sűrű lakkról beszélünk, amit a dundi ecset miatt nem egyszerű felkenni, de volt már dolgom sokkal rosszabb darabokkal. 
Az üveg a szokásos, 6 ml anyag van benne, a célnak tökéletesen megfelel.

Nem sikerült jó képeket készítenem róla, pedig alapvetően tényleg szép darab, viszont a színes csillogása napfényben érvényesül igazán. 




Nekem mind a 10 ujjamra túl sötétnek tűnt, viszont nagyon jól kombinálható más színekkel. Én most ezzel a rózsaszínes nude Moyra géllakkal párosítottam. 
2 hétig viseltem, ez idő alatt semmiféle hibát nem vettem észre rajta, nem pattogott.
48W-os LED lámpában az első réteget 10 mp-ig, a másodikat 30 mp-ig köttettem, bőven elég is volt neki. Fedőlakk van rajta, de ez nem vesz el a holo csillámok intenzitásából szerencsére.

Jelenleg nagyon kedvező áron, 1.99$-ért tudjátok (tudnátok) megvásárolni, de a szín épp készlethiányos. Ezt mondjuk nem is csodálom, tényleg nagyon őszi darab.
Érdemes azért az alábbi linken figyelni, biztos vagyok benne, hogy hamarosan ismét elérhető lesz. 



Share:

0 megjegyzés