Kipróbáltam - Avon Magix sminkalap


Mindig jól jön, ha van a táskánkban / fürdőszobapolcunkon egy jó sminkalap, a nagy nyári hőségekben ez szerintem kiemelten igaz. Ezért is örültem meg, amikor a májusi Avon újdonságok között megláttam ezt a kompaktot.


Amit ígér: "Az új Magix 2 az 1-ben krémes sminkalap gyönyörűen előkészíti a bőrt a sminkelésre, mattít, simít és egyenletesebbé teszi a bőrtónust. Univerzális árnyalatának köszönhetően minden bőrtónushoz passzol. Használjuk sminkalapként alapozó alá, vagy praktikus kompakt kiszerelésének köszönhetően frissítsük fel és korrigáljuk sminkünket könnyen akár napközben. Korrektorként használva vigyük fel ujjaink segítségével a javítandó területre és finoman egyengessük el."


Hát, én bizony amint megkaptam, azonmód bőszen bele is vágtam a tesztelésébe, és fotózni meg szépen elfelejtettem. Ahogy alább is láthatjátok, a fotók készültekor már bőven benne jártam a pan-ben.



A csomagolása praktikus, amolyan igazi táskába dobálós. Fixen zár, van benne egy megfelelő méretű tükör, kész. Mondjuk még az aljába rakhattak volna egy szivacskát egy kihúzható fiókba, de hát ne akarjunk egyszerre túl sokat.

A primer állaga nagyon érdekes: waxos, zsíros érzetet kelt, viszont remekül csúszik a bőrön és jól érezhető filmréteget alakít ki, ami gyorsan bársonyossá szárad. Valóban egységesít és szebben lehet eldolgozni rajta az alapozót vagy púdert is. Színtelen, tehát bármilyen bőrtónushoz alkalmas lehet.
Korrektor-hatásról nem tudok beszámolni, ilyen célra - ha már muszáj - én színezett termékeket szoktam használni.

Icipici mennyiség elég belőle. Én egy száraz beauty blenderrel szoktam felvinni, elég épp csak a kencéhez érinteni a szivacsot, nem kell krátert szántani bele - akkor már túl sok lenne az anyag.

A smink élettartamát rajtam nem hosszabbítja meg, viszont dekoratívabban mutatnak a rá felvitt anyagok, és a bőrünket is védi.

Ha szerettek valamilyen alapot tenni a sminketek alá, bátran próbáljátok ki.





Share:

0 megjegyzés