Nagyon csajos - UD The Feminine palette

Sziasztok Szépségek!

Végre megérkezett a nagyon várt, újabb UD palettám, a 2011-es kiadású Feminine. A The Vice és a Preen shadow box után biztos voltam benne, hogy még nem teljes az UD gyűjteményem. Végül a 2011-es Feminine paletta mellett döntöttem, épp akciós volt az UD hivatalos oldalán. Ha-ha-ha, csak épp nem szállítanak az USA-n kívül. Sebaj, szerencsére sikerült kifognom az Ebay-en egy remek daraboz, vadonatúj és még olcsó is, 20 dollár volt szállítással együtt.

Hasonló csomagolásban érkezett, mint a pávás paletta. Kemény műanyag tokba csomagolva, lila bársony tartóban kap helyet a 6 színt, 1 fekete 24/7 Glide-on eye pencil, és az utazó méretű UDPP Eden szemhéjalap. A hátoldalt egy helyes kis karton díszíti, színmintákkal, ajánlással és összetevőkkel.

Maga a paletta kemény kartonból készült, a borítása fényes, erős mágnessel záródik. Belül a fedőlapba használható méretű tükröt is épített a gyártó. Nagyon csajszisan díszített, az elején az UD logó, a hátoldalon pedig a pávatollak plüssös borítást kaptak, nekem ez nagyon bejön.





Ahogy írtam, 6 szín található benne. Ebből öt különállóan is megvásárolható, a Darkhorse árnyalat az egyetlen kivétel, bár ő a Naked palettában is megtalálható. A színek az UD-túl megszokott magas minőségűek, nagyon pigmentáltak és hihetetlenül tatrósak. nem vicc, rajtam 12-13 órát is kibírnak szinte minimális kopással, az is csak akkor látható ha belebújok a tükörbe és direkt keresem a nyomokat.





És akkor jöjjenek a színek egyesével, természetes fényben, alap nélkül:


Aquarius - halvány türkiz zöld, ezüstösen fémes finissel


Stray Dog - hideg tónusú, taupe árnyalatú sötétbarna fagyos finissel


Darkhorse - sötét csokoládébarna bronzos finissel


Swf - sápadt vattacukor-rózsaszín hideg, fémes finissel (sajnos nagyon porzik, ő az egyetlen)


Ecstacy - fényes, közepesen hideg tónusú lila, enyhén fagyos finissel


Midnight Cowboy - sárgás-bronzos pezsgőszín, ezüst glitter (a glitter hihetetlen mértékben potyog mindenfelé)


UDPP Eden - matt, nude színű szemhéjalap, jóval erősebb a fedése mint az Origonal-nak



És a swatch-ok: az első villanyfényben, a többi természetes fénynél készül, alap nélkül.




Remélem tetszett ez a kis összefoglaló. Ha UD festékek vásárlásán gondolkodtok, innen akár egy szimpatikus mono-t is választhattok. Ha még a gyűjtés elején avgytok, szívből ajánlom viszont ezt a kis válogatást, nagyszerű, jól kihasználható színeket tartalmaz.

XOXO: Blondie

Share:

2 megjegyzés

  1. Azt a csomagolást! És a színek... Oda-meg vissza vagyok a gyönyörtől! Csodaszééép :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyehogyugye? Imádom is nagyon! :)

    VálaszTörlés